Nikdy tě neopustím

Nikdy tě neopustím
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539409/bmid_nikdy-te-neopustim.jpg 4 23 23

1806: Astrid Pooleová se v den své svatby stane obětí vraždy a s posledním dechem slíbí novomanželovi, že ho nikdy neopustí. Současnost: Grafička Sonya se s úžasem dozvídá, že její zesnulý otec měl bratra, dvojče, který jí odkázal svůj viktoriánský dům a veškeré jmění. Poté, co Sonya dorazí na místo, zjistí, že spolu s majetkem zdědila i rodinné prokletí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Inheritance, 2023


více info...

Přidat komentář

Ivetaa
13.09.2024 2 z 5

Co to jako bylo? Kniha bez konce, na to u Nory nejsem zvyklá. Děj se neskutečně vlekl a duchařiny bylo víc než dost. Po více jak 500 stránkách čtení nemám chuť na pokračování - tedy pokud vůbec bude.

zuzana2599
11.09.2024 3 z 5

Je mi to líto, tento román má tak skvělé hodnocení, má překrásnou obálku, která mě ke čtení nalákala, ale bohužel i tak to není knížka pro mne. Příběh mě nezaujal, zdál se mi zdlouhavý, děj se točil pořád dokola, dočetla jsem, ale ze sebezapřením. Potvrdila jsem si, že pro mě fantasy zápletka není zajímavá, jsem staromilec a tak to už zůstane. Rozhodně netoužím po žádném pokračování, to se již bojím předem, a rozhodně ne duchů a strašení !


BARBARRKA
06.09.2024 5 z 5

Knihu jsem si poctivě koupila a teď se cítím ošizená a nevěřícně obracím ty tři poslední stránky, které jsou PRÁZDNÉ! Určitě mi je vymazala ta proradná mrtvá mrcha....
Každopádně je tohle ta lepší stránka Nory Roberts. Bez ohledu na svou nebo hrdinčinu příčetnost mi všechno dává naprosto jasný smysl, který ovšem zmizí, pokud nedostaneme pokračování příběhu, který, jak doufám, má autorka už v šuplíku. Musí mít, to bychom jí neodpustily.

Dituleeee
03.09.2024 5 z 5

Jeziiis, doufám, ze bude brzo další knížka, nebo me picne .. taky jsem hledala další stránky a říkala jsem si cožeeee ? Achjo, snad bude brzo

Inka342
27.07.2024 5 z 5

Čtu v rekordním čase a konec hledám i na zadní straně čtečky potřebuji nutně pokračování Lehce fantasy pohádka smíšená s realitou všedních dní.

Danago
24.07.2024 5 z 5

Knížka se čte velice pohodově a lehce. Je to taková milá pohádka pro dospělé. Sonya je sympatická neohrožená hrdinka, dokáže vše brát pozitivně a s nadhledem. Její mysl je otevřená a díky tomuto svému postoji a odvaze zvládá hájit své dědictví včetně prokletí, které rodinu provází. Co to je nechci prozrazovat. Myslím, že román každou čtenářku nadchne. určitě jej řadím mezi to lepší co autorka napsala. kniha se čte jedním dechem. Má jenom jednu vadu, musíte mít pokračování, a na to si budeme muset počkat, doufám, že vyjde hodně brzo. Příběh rozhodně není ukončený. A konec je takové překvapení, že jsem hledala další stránky , předpokládám , že další díl bude navazovat slovo na slovo větu na větu.

evineckY
17.07.2024 5 z 5

Znáte to, když čtete nějakou duchařinu a běhají vám mrazíky po zádech
po celou dobu a čekáte, co se za chvíli přihodí....
Jsem napnutá, protože kniha skončila v tom nejlepším a napínavém...
Dufám, že další díl vydají brzy.