Ztracený aeroplán

Ztracený aeroplán
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308052/bmid_ztraceny-aeroplan-cKy-308052.jpg 4 5 5

Prázdninové dobrodružství tří dětí v městečku Jahodov. Jakub má rád letadla, ale zatím má jen jedno, které je polámané a vyspravené leukoplastí. Klára je chytrá a všechno ví, neboť ve škole sedí v první řadě. A tomu třetímu se říká Bidlo - ničemu nerozumí, do všeho se hrne, ale je to dobrák od kosti. Společně mají touhu létat. Ale kde vzít opravdové letadlo?... celý text

AnselmaAlois
11.05.2020 1 z 5

Musím říct,že si na takovéhle knížky nepotrpím, ale dostali jsme jí zdarma k nákupu tak jsem to zkusila. Stalo se přesně to, co jsem myslela - nezaujalo mě to ani trochu. Příběh je psaný hrozně těžkopádně, je tu spoustu rádoby vtipných situací které působí spíše trapně a vadilo mi také časté opakování slova "krapet" - po čase už mi to doslova lezlo na nervy. Je to jedna z knih,která vás ničím nezaujme, proto bych nedoporučila.

eva2012
01.05.2017

Moc mila kniha psana ctivym stylem a laskavym jazykem. Dekuji autorovi, ze v knize neni ani jedna televize, pocitac ci mobil. Deti travi prazdniny venku s chlebem se sadlem. Z knihy dycha letni pohoda a pratelstvi! Precetla jsem jednim dechem a zavzpominala na detstvi. Preji knize aby si ji mali i velci ctenari nasli a prozili s ni bajecne chvile.

2019  88%Ukradený poklad
2016  84%Ztracený aeroplán