Ztracený svět Jurassic park

Ztracený svět Jurassic park
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36307/ztraceny-svet-jurassic-park-36307.jpg 2 4 4

S 8 stranami farebných fotografií z filmu. Niečo prežilo! Od nešťastia v Jurskom parku uplynuli dlhé 4 roky. Predstavy a fantázie bohatého muža vtedy dokázali zmeniť vzdialený ostrov na miesto posvätného desu a strachu. Príbeh však ešte neskončil. Jeho pokračovanie sa odohráva na ďalšom záhadnom ostrove. Aj tu chovajú monštrózne zvieratá, ktoré naháňali hrôzu v Jurskom parku. Ožívajú znovu v napínavom deji. Všetko, čo sa udialo vo vzrušujúcom filme Stratený svet - Jurský park, máte možnosť si pripomenúť v tejto novelke. Číta sa ľahko a je vhodná pre deti, ktoré chcú rodičia odtrhnúť od PC a TV a priviesť ich ku čítaniu kníh.... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Lost World: Jurassic Park


více info...

Přidat komentář

yaoiyuri
24.06.2023 2 z 5

Novelizace původního scénáře - takže je tam pár scén, které z finální verze filmu vystřihli (Roland v Africe, zasedání představenstva InGenu - jsou dohledatelné na YouTube), což je asi jediné plus.

Po "umělecké" a té "technické" stránce je to dost jednoduché (až prostoduché), rozhodně jednodušší a méně propracované než novelizace prvního či třetího dílu. Občas se tam vyskytují i překlepy. Nenazvala bych to ani jako oddychovou četbu, než se nadějete je konec, ale přesto se cítíte jaksi ochuzení a čtenářsky neuspokojení, protože ani vzdáleně to neumí navodit atmosféru podobnou filmu.

DeaconFrost
28.03.2020 1 z 5

Ještě víc pro děti než novelizace prvního dílu od stejného autora. Přečtete do půl hodinky.


Autorovy další knížky

Gail Herman
americká
1993  76%Jurský park
1997  40%Ztracený svět Jurassic park
Skrýt reklamy