Zuřivost
Sandra Brown
Televizní reportérka Kerra Baileyová se rozhodla udělat rozhovor s majorem Trapperem, který se proslavil jako hrdina, když před čtvrtstoletím vyvedl z trosek hotelu v Dallasu hrstku lidí po bombovém útoku. V tu chvíli ještě netuší, že právě vykročila na cestu za dávným zločinem, ani že se pozadím této události zabývá i majorův syn John, bývalý vyšetřovatel. Po útoku na majora spojí Kerra a John síly. Vzniká mezi nimi složitý vztah, nabitý vzájemnou přitažlivostí i pochybnostmi, ale přes všechny dramatické zvraty rozplétají síť lží a spiknutí.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
Seeing Red, 2017
Detektivka střihnutá romantickou. Přesně jak jsme u autorky zvyklí. Trochou překombinované, ale četlo se dobře. Mám knihy od Brownové ráda
Opět nějaká dramatická událost, tajemství, zamilovaná dvojce, happy end.. to jsou knihy Sandry Brown. Tahle mě ale moc nebrala, nějak mě příběh nezaujal, prekombinovane a pro mě moc nezazivne. Ale určitě si i příště přečtu její novinku.
3,7
Typická napínavá romantika od Brownové, myslím že časem zapomenutelná. Hlavní dvojice i jiskření mezi nimi mě bavilo, jen ta zápletka byla trochu méně uvěřitelná, zbytečně překombinovaná. Hlavního původce bombového atentátu i jeho motiv jsem autorce neuvěřila a ten nečekaný padouch odhalený velmi překvapivě na konci...... nemělo to logiku, nebylo pořádně vysvětleno proč to všechno... Takže 4 hvězdičky za tu příjemně čtivou oddechovou romantiku na kterou je občas chuť.
Od autorky jsem četla většinu knih. Mám je ráda. Je to taková oddychovka s troškou napětí. Stejně tomu tak bylo u této knihy. Líbí se mi autorčiny postavy "kovbojů". I když Trapper mě trošku štval. Příběh mi ze začátku trošku připomínal děj novějšího Batmana :D
Líbí se mi, že je to takový uvěřitelný a ne úplně drastický příběh. Přibližně v půlce jsem měla tušení kdo za tím vším stojí, přesto se autorce podařilo mě překvapit :)
Líbí se mi autorčin styl psaní. Je tam jiskra, náboj, vzrušení, vyšetřování a mnoho jiného. Je to pro mě jasná volba na odpočinkové čtení.
Zajímavá kniha s napínavým koncem. Čekala jsem trochu více romantiky, ale nevadí. Za konec dávám pět hvězdiček. Čekala jsem netrpělivě, jak to dopadne.
První kniha, kterou jsem od této autorky četla a zklamání. Čekala jsem úplně něco jiného - za mě děj zbytečně natažený (zkrácení knihy o 100-130 stran by ději výrazně pomohl) a milostná linka mezi Kerrou a Trapperem mě nebavila. Na úplném konci mě však příjemně překvapilo rozuzlení postavy Jenkse.
Zkusím náhodně ještě jednu knihu od této autorky a uvidím, třeba jsem neměla jen šťastnou ruku (stane se).
Ráda čtu knihy Sandry Brown, i když Zuřivost nepatří asi k těm nej. Příjemné překvapení s Jenksem.
Glenn, Jenks, Wilcox, Hank, Major, Kerra a Trapper to jsou jména, která tvoří tento neobyčejný příběh a nedají vám spát dokud tu zápletku nerozlousknete. Takový zamotaný balíček kde je vše. Napětí, láska, drama, vášeň, krimi, touha, odhalení, rozuzlení. Klasická Sandra :-) Za mě krásně napsáno.
Knihu jsem přečetla za 1 den a byla to 1. kniha od této autorky. Styl psaní mě moc nenadchl. Er forma není nic pro mě. Připadala jsem si jako kdybych četla něčí deník a ten pohled mě jaksi ochuzoval o všechny detaily. Popis erotické scény v er formě. No. Nic moc. Jinak moc hezky popsané prostřední i postavy vylíčeny vcelku hezky. Bohužel chyběl detailní vizuální popis postav. Příběh taky promakaný, ale dalo by se to zkrátit tak o 100 stran.
Autorka umí skloubit v příběhu napínavou zápletku s romantikou a jiskřením mezi hlavními hrdiny. Ani tentokrát tomu není jinak. Musím přiznat, že jsem u čtivé knihy odpočívala a tak mě i zvraty ve vyšetřování a postupné odhalení pachatelů překvapilo. Něco jsem tušila, něco ne. Hlavní postavy přitažlivé, jak také jinak, vždyť spisovatelka píše romantické knihy s trochou napětí. A to napětí je jako příjemné koření. Obálka je krásná, název mi k ději nesedí, ale to nevadí.
Zuřivost - všeho je zde dostatek: napětí, padouchů, tvrdohlavý hrdina bez bázně, krásná reportérka, sympatie na první pohled, což čtenář odhalí dřív než ti, kterých se to týká, také je tam sex, který zavaří pár stránek a konec takový, aby se kniha vyplatila číst. Tak to je naše milá Sandra Brown.
Sandra Brown je taková stálice v mém čtenářském světě. Tato kniha je psaná podle její osvědčené šablony - soukromě tomu říkám "červená detektivka". Potěší, pobaví a můžeme se těšit na další.
Porad stejny namet.Romantika,trocha napeti.....Cekala jsem trochu vic.