Zuřivost přehled

Zuřivost
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417334/bmid_zurivost-WOB-417334.jpg 4 283 283

Televizní reportérka Kerra Baileyová se rozhodla udělat rozhovor s majorem Trapperem, který se proslavil jako hrdina, když před čtvrtstoletím vyvedl z trosek hotelu v Dallasu hrstku lidí po bombovém útoku. V tu chvíli ještě netuší, že právě vykročila na cestu za dávným zločinem, ani že se pozadím této události zabývá i majorův syn John, bývalý vyšetřovatel. Po útoku na majora spojí Kerra a John síly. Vzniká mezi nimi složitý vztah, nabitý vzájemnou přitažlivostí i pochybnostmi, ale přes všechny dramatické zvraty rozplétají síť lží a spiknutí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

Seeing Red, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zuřivost. Přihlašte se a napište ho.

Connie2103
10.11.2024 2 z 5

Kniha byla zbytečně dlouhá, jakoby umělé natahování děje. Myšlenka a zápletka dobrá, ale od této autorky jsem četla určitě lepší.

Silvisek
15.01.2024 3 z 5

Knihy od teto autorky mam velice rada. Ale tato kniha pro me byla slabsi. Ubytecne se to vse protahovalo a chvilkama jsem si rikala ze to je nudne. Ale docetla jsem.

zoew
01.05.2023 3 z 5

Četla se dobře, ale už jsem od Sandry četla daleko lepší. Za mě lepší průměr.

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Knižní novinky (16. týden)

14.04.2019

Kniha Zuřivost v seznamech