Zvěrolékař a spol.
Luke Gamble
Příhody z ordinace i osobního života mladého veterináře Lukea se odehrávají v městečku v jihozápadní Anglii. Luke nastupuje na zdejší kliniku jako čerstvý absolvent a součástí jeho pracovní náplně jsou noční směny i místní specialita, dojíždění na farmy.
Moc milá knížka, která se četla úplně sama. Historky autora jsou všechny něčím zajímavé - je neuvěřitelné, co někteří lidé dokáží a zažijí!
Příjemná knížka, dobře se mi četla. Velmi zajímavé bylo, jak popisoval boj se slintavkou. Určitě si pořídím i "Zvěrolékař v divočině".
Líbila se mi ale některé pasáže mi nedávaly smysl. Nebo teda dialogy. Bylo to takové nedotažené:). Ale pěkné počtení.
Knihy o zvířatech a veterinářích mě vždy dostanou. Tato kniha je navíc obohacena i o charitativní rozměr. Velmi čtivá kniha, která místy hodně zamrazí a dojme.
Veterinář a spol. je nádherná knížka, která mě chytla už od první stránky :)
Miluju zvířátka, takže tahle knížka pro mě byla jasnou volbou. Jsou tu scény, u kterých se budete smát, ale i scény, ze kterých budete smutní. Já si knížku užila celou a i když jsem někdy neměla daleko k slzám (zvlášť, když jsem četla pasáž o psím útulku v Řecku), tak vím, že si knížku někdy přečtu ještě jednou- hrozně moc ráda! :-)
Takže za mě jedině doporučení, mimochodem Luke je opravdu báječná postava a zrovna ho bych hrozně ráda potkala i v reálu (což je velmi nepravděpodobné, takže aspoň budu s radostí číst všechny jeho knihy :))
Nádherná kniha. První, která se velmi přiblížila příběhům od Jamese Herriota. Skutečné příběhy ničím nepřikrášlené a přesto psané s nadhledem. Doporučuji všem milovníkům zvířat i budoucím veterinářům ;)
Zatím mám přečtenou půlku knihy,ale stoji za to ji dočíst. Moc se mi líbí, čte se sama, každý příběh je určitě ze života. Moc se těším, na další knihu. Doufám,že bude napsána další.