Zvěrolékař v divočině přehled
Luke Gamble
Pokračování úspěšného titulu Zvěrolékař a spol. Luke má nyní vlastní „pojízdnou veterinu“ a dojíždí léčit zvířata ve svém venkovském regionu. Vedle toho provozuje i klinickou praxi a pravidelně vyráží na záchranářské akce do exotické ciziny (například zachraňuje šimpanze v Keni či žirafy v Gambii). Své zážitky líčí opět s typickým suchým humorem a sympatickým nadhledem.... celý text
Literatura světová Humor
Vydáno: 2015 , Ikar (CZ)Originální název:
The Vet: The Big Wild World
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěrolékař v divočině. Přihlašte se a napište ho.
![lucka1998 lucka1998](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/217813/m_217813-2l5.png?v=1514579868)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Výborně napsaná kniha, autor popisuje své zážitky se zvířaty i lidmi. Kniha je napsaná velmi čtivě, a je celkem neuvěřitelné, že jeden člověk zvládne tak moc, jako si naložil na bedra tento veterinář. Z jeho příběhů z cest s jeho kolegou Samem mrazí, je krásné že nadace Worldwide veterinary service kterou založil, pomáhá zvířatům tam kde je to potřeba.
Kniha Zvěrolékař v divočině v seznamech
v Mé knihovně | 23x |
I tuto knihu od L. Gamblea jsem si ráda přečetla. Přiznám se, že už mi trochu splývá dohromady s knihou Zvěrolékař a spol., u mnoha příhod si nejsem jistá, v které ze dvou knih tohoto autora jsem je četla. Každopádně za zmínku stojí i další Lukova posedlost – maratónský závod v poušti, triatlon a podobné extrémní závody. Po pravdě, moc jsem nechápala, jak mohl vůbec přežít. Možná, že trénoval trochu víc než přiznává, ale rozhodně to nemohla být žádná velká příprava, jinak by sotva mohl provozovat veterinární praxi. Takže za mě klobouk dolů.