Janka7 Online Janka7 diskuze u autorů

☰ menu

František Bardon

František Bardon byl český hermetik a léčitel, známý jako mistr Frabato. Zvláště v zahraničí je pokládán za jednoho z největších zasvěcenců, který vytvořil univerzální zasvěcovací soustavu na základě západní magické tradice, kabaly, orientální magie a jógy.

27.02.2021


Petra Nel Smolová

Petra Nel Smolová je moudrou průvodkyní a výbornou astroložkou, která předává své zkušenosti dál. Svoje poznání shrnuje do knihy Alchymie tvoření života.

27.02.2021


Susan Finden

Susan Findenová si jednoho dne v roce 2005 přinesla domů z útulku černo-bílého kocoura. Pro jeho schopnost mizet neznámo kam jako duch ho pojmenovala Casper. To ještě netušila, jak změní její život i životy ostatních. O tom napsala knihu Casper, kocour cestující autobusem.

27.02.2021


Alfred Strejček

Příběh Alfreda Strejčka a Davida Vávry vypráví o jejich nečekaném onemocnění, kdy byli náhle upoutáni na lůžku. Jak se s tím vyrovnávali, jaké léčebné postupy používali. O víře, pokoře, jak se z této situace oba dostávali. O jejich vůli dojít k cíli. O hodnotě vztahů, které jim tolik pomáhaly. Alfred Strejček napsal tuto knihu jen za použití hlasu, pomocí hlasového ovládání počítače. A v neposlední řadě uvědomění, kolik dobrých zdravotních sester, lékařů a rehabilitačních pracovníků máme a jaké zázraky umí.

21.02.2021