1.ještěrka 1.ještěrka komentáře u knih

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Tak já nevím. četla jsem to z nemožnosti dělat cokoliv jiného a nutnosti zkrátit si dlouhou chvíli. Jinak bych to asi odložila.Všechno mi v té knize přijde divné,sladké, krásné mimo reálný život.Taková pohádka s dávkou erotiky pro dospělé. Jen ne asi pro mě.

15.05.2015

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Řadím mezi oblíbené postavy. Za šéfa, kamaráda, milence ani nic podobného bych tedy Sebastiana nechtěla, ale jako postava do knihy byl naprosto skvělý.Prostě potížista se vším všudy, ikdyž jako psycholog se vždy trefil do člověka přesně.Začnu tedy sledovat sérii s tímto policejním psychologem,a když si to nepokazí bude to na 5 hvězd jako teď.

11.03.2015 5 z 5

Dvanácté zlo Dvanácté zlo James Patterson

Mně se tato kniha líbila tak jako předchozí. Sérii dámského vyšetřovacího klubu mám z jeho knih nejraději, ani teď jsem se od toho nemohla odtrhnout. Je tam po delší době i dějová linie ze soukromí kamarádek, což mě mile překvapilo, že existuje i něco jiného než jen práce a vyšetřování. Mám doma ještě další nový kousek a při první příležitosti po něm sáhnu. Těším se.

13.08.2014 5 z 5

Zapomenuté dítě Zapomenuté dítě Charlotte Link

Když jsem se do téhle knihy pustila, udělala jsem to jen kvůli recenzím, které jsem četla. Ze začátku jsem byla v pokušení, že jí odložím nedočtenou,ale mezitím jsem se dostala do fáze, kdy už to nešlo. Hlavně pasáže z minulosti Vás nutí číst, co hrozného se vlastně stalo. Proč za to někdo musel zaplatit životem o 60 let později.
Ještě že jsem tu knihu neodložila, nakonec se z ní stalo pěkné letní čtení.
Pustím se do dalšího kousku od stejné autorky, snad se nespálím.

17.07.2014 4 z 5

Průvodce protektorátní Prahou Průvodce protektorátní Prahou Jiří Padevět

Na tuto knihu jsem se velmi těšila, fotografie mají "své kouzlo".Když vidíte fotky, které jsou Vám teď tak důvěrně známé, přečtete si co všechno se v těch místech dělo, jak bylo nebezpečné se tam jen na malinkou chvilku objevit. Není to přece tak dávno, věřme, že tohle už nikdo z nás nikdy nezažije.

14.05.2014 5 z 5

V náruči nepřítele V náruči nepřítele Mary Higgins Clark

Na 5 hvězd to není, ale hodnotím jako čtivé!Když nic moc nečekáte, ani nic neztratíte.

20.10.2014 4 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Když čtu ty Vaše komentáře, mám pocit, že jsem četla úplně něco jiného. Já to zbaběle vzdala, nedala jsem ani 100 stran.
Moc se omlouvám všem fanouškům JKR, ale pro mě by to byla ztráta času a v naší knihovně se na ní čeká v pořadníku. Tak jsem jí poslala znovu do oběhu.

12.08.2014

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Já to prostě nedočetla, pořád jsem na něco čekala a nějak jsem se nedočkala. škoda. ještě mám spadeno na Zmizelou od stejné autorky, tak to snad bude jiné kafe.přitom recenze se zdály tak dobré.

14.05.2014

Provinilé manželky Provinilé manželky James Patterson

Tato kniha mě spíš zklamala.Mám Pattersona přečteného celého, vše co napsal. Ale tohle bylo za hranu.Absolutně nereálný děj.
Doufám, že se autor příště polepší a já si čtení zase užiju. Ještě, že je to jednotlivý titul na nic nenavazující, tak se nic nestane, když ho někdo vynechá.

06.12.2013