2368 komentáře u knih
Moje prvni kniha od autorky,docetla jsem ji,ale muj styl to neni.Hlavni hrdinka se porad hrabe v minulosti,zarli a lituje se..zaver taky nic moc.
Nechci nikoho odradit od čtení,ale pokud nemáte rádi zdlouhavý a podrobný popis okolí nebo přeskakování mezi pohledy od dvou postav,tak není kniha nic pro Vás.
Knihu jsem několikrát odložila,přesto jsem ráda,že jsem jí dočetla.Děj není nikterak složitý, vztahy jsou komplikované, jediná věc,která se mi líbila byl popis krajiny.Zkusím určitě i jinou knihu od autorky,snad bude lepší.
Knižku jsem si vybrala, protože jsme chtěla lehčí odpočinkové čtení na léto. Nezklama, krásně se čte a podrobný popis okolí mě hodně bavil ( krásné místo Edenbrooke :-) ) ani dějově nezaostávala. Jednu věc jí ale vytknout musím, proto jsem dala jen 4 hvězdy, proč teď všichny hlavní postavy tak sáhodlouze přemýšlí a vrtají se v pocitech ?? to je nějaká nová móda nebo jen potřebují zaplnit stránky ? víc příběhu, děje a méně myslitelů, děkuji předem !
Na knize mě nejdřív zaujala recenze a slibovaný děj, ale bohužel to není nic pro mě.Příběh byl poutavý, místy i strašidelný, ale strašně se vlekl ani jsem jí nedočetla. Možná se k ní někdy vrátím, ale spíš ne.
Jednim slovem,senzacni.Celou dobu jsem se skvele bavila je tam opravdu mnoho humornych pasazi.Doporucuji vsem nelituji ani minuty nad touto knihou.
Po dlouhém očekávání druhého dílu musím říct, že se cítím podvedená.Opravdu jsem čekala daleko víc než bohužel v knize bylo. Jelikož už mám před soubou jenom poslední díl, sérii dočtu,ale nemyslím si, že se ke knihám znovu nevrátím.
Proč autoři poslední dobou vždycky zabijí výborné téma tím, že vydá tři díly. První je vždy skvělý, druhý průměrný a poslední bohužel většinou podprůměrný .... snad to tady bude jinak.
Přesto se příběh kostrbatě přesouvá dále a jak to tak bývá když se konečně začne něco dít je konec :-(
Poslední díl jsem četla dlouho, vůbec mě nebavil a vyprávění z pohledu jednotlivých postav přímo nesnáším .. takže velké zklamání
Nuda...je to bohužel ještě horší než první díl.Takhle dlouho jsem neměla rozečtenou snad žádnou knihu. Dočetla jsem jí jen proto, že mám i poslední díl a posledních pár kapitol se tempo opět zvedlo. Oceňuji podrobný popis okolí a postav,ale myslím si, že v budoucnu už asi díla od autora vynechám. Taky si přizám, že dost nechápu proč je poslední dobou v oblibě střídavý pohled obou hlavních postav. Mě osobně to vadí a doufám, že od toho autoři opět upustí ( alespoň většina ).
Od autorky jsem do dnes nic nečetla, knihu jsem si vybrala podle recenze a zaujalo mě i téma. Musím ale přiznat, že jsem trochu zklamaná. Prvních sedm kapitol jsem byla doslova zhltala, děj se krásně rozběhl, ale pak ... se až do posledních tří kapitol děj strašně táhne a chvílemi jsem se opravdu dost nudila. Patřím mezi čtenáře, kteří mají rádi rychlejší tempo. Celkově bych knihu ohodnotila na průměr a vzhledem k tomu, že se jedná o knihu pro mláděž by jí i pár věcí odpustila. Pěkně se čte a pokud Vám nevadí dlouhosáhlé úvahy hlavní hrdinky a pomalejší vývoj příběhu bude se Vám kniha líbit.
Tato kniha byla první, kterou jsem od autora četla. Samotný děj a vývoj děje mě zaujal. Kniha se velice dobře čte a určitě se bude líbit všem čtenářům, kteří mají rádi dobu císařovny Sissi plnou intrik a tajemství. Začátek je trochu zdlouhavý a je tam dost velké množství postav. Když jsem se, ale začetla začalo všechno dávat svůj smysl :-). Škoda jen, že tak špatně končí. Určitě si přečtu i další díly.
Musím přiznat, že druhý díl mě pouze potrvdil pocity z prvního dílu.Děj ani zápletka mě příliš neoslnily.Myslím si, že upíři nejsou zrovna silnou stránkou autorky.První polovina knihy mě moc nebavila až teprve konec byl zajímavý.Je to ale pouze můj názor i tak je to příjemné oddechové čtení a proto hodnotím nadprůměr.
Knihy od Meg Cabot mám ráda, protože se dobře čtou, jsou vtipné a většinou i zápletka je zajímavá.Musím ale říct, že první díl této nové série mě moc nezaujal.Jsou zde zdlouhavé a nudné pasáže ( hlavně když hlavní postava Mína uvažuje atd. ) takže občas to člověka skoro vybízí k přeskočení odstavce.Každopádně mám zakoupený i druhý díl tak snad to už bude lepší :-).
Po přečtení obsahu mě kniha zaujala a koupila jsem si jí.Kniha se dobře se čte, ale děj mě trochu zklamal.Na konci jsme se musela přemáhat abych jí dočetla.
Takové odpočinkové čtení plné zápletek a zvratů.Velice dobře se čte mohu jen doporučit.
Zajímavá kniha, dobře se čte a má zajímavý děj.Stojí za přečtení.
Knihu jsem dlouho scháněla, zaujal mě popis děje, ale po pravdě mě kniha trochu zklamala.Hlavní představitelka mi přišla velice zmatená a v knize se neodehrává skoro žádný děj.
Knížka má zajímavý a napínavý děj.Vypráví o chlapci a upírkovi, kteři si k sobě hledají cestu a nakonec se z nich stanou nerozluční kamarádi.Knížka je místy doplněna i jednoduchými obrázky.Je psaná větším písmem a tak se dobře čte i mladším dětem.Vřele všem doporučuji.