2688

Docela se tu zmiňuje o obálce knížky, že je moc přes čáru téma moc erotické a děj předvídatelný... vážně?? Po pravdě řečeno, každá druhá co by si přečetla popis Rusha , tak by si prectavila přesně toho smyslného, naruživého, potetováného a trochu zkaženého chlapa co je na obálce. Autor vám jen ušetřil trochu mozkových buněk a dal vám přesnou jeho fotku. A co se týče příběhu život se prostě nedá nalajnovat a to platí i s příběhem jestli je podobný nebo předvídatelný, tak prosím... Vás taky nikdo neodsuzuje za to že si dáváte kafe každý den ve stejnou hodinu ???? Kniha je čtivá a z mého pohledu tak dobrá, že si du pro druhý díl.

Prvních pár kapitol nic moc, ale pak se to čte jedním dechem. Vtipná, energetická, trošku šílená, ale za mě fakt paráda.

Trochu mi to připomínalo knížku After, ale příběh je čtivý, působivý a čte se jedním dechem

Tak, pro ty co nemají rádi nedokončený příběh tato knížka není pro ně. Celou knížku jsem čekala na zvrat a ten nastal až na konci knihy. Kniha je docela čtivá. Docela by se hodilo pokračování

Tak,jo už jste někdy měli pocit že, se čas zastaví a vy vnímáte jen danou věc? Přesně tohle jsem zažívala já když, jsem tuhle knížku četla. Je prostě úžasná a bere mi dech. Hodně dlouho budu vzpomínat na tenhle příběh. A už se budu dívat jinýma očima na lidi s tím to postižením a chápat aspoň z části jak se cítí,.

Když jsem začala číst první díl byla jsem trochu skeptická a ptala jsem se sama sebe jestli bude mít příběh co vyprávět i v dalších dvou dílech, ale když jsem otevřela druhý díl byla jsem si na 100% jistá že jsem se obávala zbytečně. Byl to úžasný týden strávený s touto autorkou a s hlavníma postavama. Pokud se ve vás skrývá aspoň trochu romantik série vás vtrhne do příběhu a nebude se vám chtít od toho odtrhnout oči.

Úžasná kniha. Jen mě mrzí že byla tak krátká ????