Možná jednou přehled

Možná jednou
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337291/bmid_mozna-jednou-SR1-337291.jpg 4 1861 1861

Maybe Someday série

1. díl >

Sydney žila v dokonalém světě – dobrá škola, práce, skvělá kámoška i úžasný přítel. Jenže pak zjistí, že její přítel ji podvádí a nádherná bublina perfektní idylky praskne. Naštěstí je tu záhadný soused a jeho hudba, který dá Sydney novou naději. Ale psát písně, stejně jako žít vlastní život, není nikdy snadné…... celý text

Literatura světová Dívčí romány
Vydáno: , Yoli (ČR)

Maybe Someday, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Možná jednou. Přihlašte se a napište ho.

archivářka115
05.01.2025 2.5 z 5

(SPOILER) Knížka mě nijak nezaujala. Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst. Potom se mi celkem líbila. Konec byl hrozný. Stálé zoufalství, zlomené srdce atd. Proč Ridge neřekl Sydney, že je Maggie nemocná. Pokud Sydney zjistila, že Ridge miluje Maggie, tak se měla odstěhovat. Knížku jsem přečetla jsem kvůli Čtenářské výzvě.

cleopatra11
02.11.2024 2 z 5

Nelíbilo, nenadchlo...

jitkapeldova
16.10.2024 3 z 5

Průměrná víkendová oddychovka. Neurazí, ale ani nenadchne..
Knížky od colleen mám ráda, ale tadle není z těch nejlepších.. přečíst se dala, ale vadily mi tam některé pasáže, včetně toho, ze Sydney partner podvede a ona presne to udělá s Ridgem..

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023

Knižní novinky (12. - 23.6.)

12.06.2017

Kniha Možná jednou v seznamech