aalis komentáře u knih
Rozhodně stojí za přečtení. Příběh Kristýny mě trochu rozčiloval - její naivita - to bylo na mě moc. Naďa - skvělé, vypointované. A prostřední příběh Karolína - musím říct, že naprosto věrohodně popsaný příběh, zcela jistě autorka o prostředí církve něco ví, protože to bylo ze života - bohužel...
Kniha mi byla opakovaně doporučována, ale mně se do ní moc nechtělo. Říkala jsem si, že mě přece příběh o nějakém atentátníkovi nemůže zajímat. No, nakonec jsem ji vzala na milost, zřejmě jsem tehdy neměla, co číst :-). A zklamání se nekonalo, i přes téma, které mě na první pohled nelákalo, mě děj vtáhl, díky mistrnému umění pera Mr. Forsytha
Pro mě opravdu šokující kniha, pohled zblízka na jednoho z vysoce postavených vůdců koncentráku. Znova bych to nedala, jednou stačilo, ale zapomenout se na to nedá.
Velmi poutavě napsáno, opravdu se čte jedním dechem. Ten Hubert byl tak přesvědčivě slizký... Doporučuji!
Vztahy mezi lidmi popisuje myslím docela věrně, přečetla jsem to šupem. Jen se budu opakovat v tom, že příběhů mohlo být o polovinu méně. Na druhou stranu jsem byla zvědavá, kdo bude ten další v řadě, a jak se protne s předchozím.
Zajímavá sonda do duše ženy, psaná mužem. Pravdou je, že ke konci už mě popisné části o uvažování Adriany, kterých je tam většina, trochu nudily. Sympatická mi tedy Adriana moc nebyla, natož Mino :-). Ale celkově to není špatná kniha.
Upoutávka vypadá lákavě, ale styl psaní autora mi spíš připomínal slohovou práci na téma vztah mladíka s jednou slečnou. Zkrátka nic moc :-(. A navíc bohužel chybělo dobré korektorské oko, protože v textu je několik hrubek, což mi dost vadilo.