Adriana21 komentáře u knih
Musím dát rozhodně pět hvězdiček. Poslední díl trilogie se mi hodně líbil. Zajímavý, poutavý, velice dobře se mi četl. Nemohla jsem se od knihy odtrhnou :) Opravdu hodně povedená trilogie. Ze začátku se mi do ní sice nechtělo, ale teď jsem opravdu ráda, že jsem si knihy přečetla.
Super, super, super... Knihy Stephenie Meyer prostě miluju a není tomu jinak ani u Rozbřesku. Skvěle se čte, děj se zajímavý, napínavý...Série Twilight je prostě nejlepší :D
Naprosto skvělý díl. Akorát mi přišlo, že příběh iAma mohl být víc rozvinutý. iAm je taky hodně zajímavá postava a nedostal tam zrovna moc prostoru.Ráda bych se o něm dozvěděla víc. Taky byl hodně rychlý průběh vztahu iAma s Maichen, škoda, klidně bych si o nich přečetla víc.
Co se týká Treze a Seleny, brečela jsem jako želva. Bylo to opravdu hodně dojemné a Seleny s Trezem mi bylo hodně líto.
Linie Layly a Xcora se mi strašně líbila, nemůžu se dočkat na knihu, které bude vyprávět o nich. Doufám, že bude :)
Linie Rhaga mě až tak nebrala, nevím totiž, co si o tom mám myslet, ale jsem zvědavá, co autorka vymyslela v knize The Beast. Doufám, že Rhage nic nevyvede...
Assail, no tak ten tam byl podle mně snad zbytečně. Myslela jsem si, že tam bude něco víc o něm a o Sole, ale ono ne.
Paradise, tak ta mi celkem padla do oka. Těším se na knihu, která bude patřit jí - Odkaz černé dýky:Polibek krve.
Celkově prostě super kniha a série podle mně určitě neztrácí dech.
Pro mne naprosto dokonalá kniha. Tato kniha mne vlastně dovedla ke čtení ostatních knih a tak začalo moje knihomolství :) Nedám na ni dopustit.
Kniha se mi moc líbila, musím říct, že ještě víc než první díl Dvě zrcadla. Danyho jsem si opravdu hodně oblíbila a přirostl mi k srdci. Jsem velice ráda, že autorka druhou knihu věnovala právě jeho postavě, protože by bylo škoda nedat mu prostor. Selena byla taky fajn a k Danymu se opravdu hodila :)
Prostě velmi povedená kniha.
Opět neskutečně skvělá kniha. Četla jsem spoustu recenzí a komentářů, že tento díl byl zbytečný, ale za mě rozhodně zbytečný NEBYL! Po tom, co jsem z Exodu byla naprosto emocionálně rozsekaná mi Vysněný cíl přinesl řekla bych, pocit klidu a míru. I když i tady se pro mě našly pasáže, kde jsem brečela a emoce měla jak na houpačce. Zvlášť, když se zmiňoval Dom. Protože jeho postavu jsem si neskutečně zamilovala a obrečela ji.
Takže za mě jednoznačně skvělé a potřebné ukončení této neskutečně úžasné a emocionální série.
Kéž bych tuto sérii mohla číst znovu poprvé.
Na tenhle díl jsem se těšila hned po knihách Brook a Remyho nejvíc. A rozhodně nezklamal. Byl prostě parádní a Racera jsem si zamilovala.
Další super díl. Knížku jsem přečetla během jednoho dne. Fakt paráda.
Druhý díl se mi taky moc líbil. Jsem ráda, že se tam vyskytovali i postavy z prvního dílu a dozvěděla jsem se, jak to s nimi je vlastně dál.
(SPOILER) Pomoc!!! Tahle knížka mě naprosto sra.. Už první díl mě vytáčel k nepříčetnosti, ale druhý to ještě víc vyšperkoval. Hlavní postavy jsou svým chováním příšerné. Ava, na to že má být chytrá a velice dobrá v práci, tak s Jessem je naprostá přiťápnutá pipina která si nechá všechno líbit a ještě si kolikrát za Jesseho chování přikládá vinu. Ta ženská by se měla vzpamatovat. A pak tu máme vyšinutého Jesse, který chce mít neustálou kontrolu nad Avou, říká ji, co může a nemůže, kam může jít... Je to naprostý magor. Na Avu se pomalu ani nemůže podívat žádný chlap, zato on, když byl chvilku bez ní šukal všechny možné baby a přitom pak Avě tvrdil, jak ji miluje. Pokrytec jeden. A pak se ještě nechá bičovat od té hnusoty Sarah? Si dělá srandu ne! A co pak udělá ta slepice Ava? Nechá se zbičovat taky. Kdyby byla anketa o nejpříšernější knižní postavy, tak Ava s Jessem to u mě určitě vyhrají.
Dávám jednu hvězdičku, protože nerada o nějaké knize říkám, že je odpad, ale tahle k tomu nemá daleko.
Ze začátku mě kniha chytla, připadala mi super a dobře se mi četla, ale postupem času se to zhoršilo. Jako, sexuální scény v knihách mám ráda, ale tady už jich bylo fakt strašně moc a strádal tím děj knihy, který mohl být více rozvedený.
Co se týče hlavních postav, tak Ava je teda dost naivní a nechá se rychle ovlivnit. Na to, jak je rozhodná a dobrá v práci, tak ve vztahu s Jessem je teda velice submisivní. Postava Jesse se mi ze začátku docela líbila, vždyť, která z nás by nechtěla muže, který by z nás byl naprosto hotový, ochraňoval nás a svým způsobem byl i trochu dominantní? Ovšem, čeho je moc, toho je příliš a tady toho bylo fakt příliš. Jessova dominance už byla opravdu hodně. Neustále muselo být po jeho a tečka. Nene, to by na mě teda nebylo.
Každopádně, jako oddechové čtení od kterého člověk nic extra nečeká, tak proč ne. Znova bych si knihu ale už nepřečetla. Další díly si ovšem přečtu, když už jsem se do toho pustila, tak to zdolám :) Nemám ráda nedočtené série.
Tak to tedy byla pecka. Já nechci, aby to skončilo!!! Zase super díl. Luca je prostě miláček. A Nico, tak ten se pro mafii narodil. Byla to jízda. Některé zvraty jsem vůbec nečekala. Trochu mě ale mrzel ten závěr, nemusel být tak rychlý. Škoda, že se kniha neposunula, třeba o pět let, abychom se dozvěděli co dále. Každopádně se s rodinou Falcone loučím s těžkým srdcem.
Knížka se mi docela líbila. Je fakt ale, že hlavní hrdinka byla naivní, ale kdo v tomto veku nebyl? Každopádně jsem ale celkově s příběhem problém neměla. Bylo to čtivé. Jsem zvědavá na další díl.
Další velice zajímavý díl. Zatím jsem rozhodně team Jean-Claude :) Na Richardovi mi vadilo, že pořád věřil v to, že každý se může napravit a že vše se dá řešit domluvou. To ovšem ve světě ve kterém žije neplatí.
Ke čtení téhle série jsem se odhodlávala opravdu velice dlouho. Ani nevím proč, ale nějak mě nelákala. Nakonec jsem se ovšem do prvního dílu pustila a opravdu toho nelituju. Celaenu jsem si opravdu oblíbila a je mi moc sympatická. Dále se mi opravdu hodně zamlouvá Chaol, je skvělý a doufám, že se s Celaenou dají dohromady. Princ Dorian taky není zrovna špatný, ale napadl mi do oka tak jako Chaol :)
Takže na mě celkově super knížka a nemůžu jinak, než dát pět hvězdiček.
Páni, páni, páni, tak tahle kniha byla naprosto úžasná. Zatím pro mě asi nejlepší série o lovcích stínů a nebo, prostě já nevím, Nástroje smrti jsou top a Pekelné stroje taky, ale tohle byla naprostá pecka. Líbilo se mi, že se tam objevily některé postavy jak z Nástrojů smrti, tak taky z Pekelných strojů, hezky to všechny série provázalo. Emmu s Juliánem jsem si hned od začátku oblíbila, je to naprosto skvělá dvojka, v životě to nemají vůbec jednoduché, ale se vším se perou statečně. A ta zakázaná láska, chjo.
Prostě nejlepší díl z téhle série. Na konci jsem si i pobrečela. Škoda, že tato série tímto dílem skončila svět lovců stínů mám moc ráda, ještě že mi zbývá přečíst série Temné lsti.
Knížka se mi moc líbila. Jema s Wilem mám hodně ráda a chudák Tessa, že se mezi nima nemůže svým způsobem rozhodnou. Sama bych měla problém :D
Jak Jem, tak taky Will mají něco do sebe.
Knížka měla děj, byla tam akce, napětí, láska... Takže za mě super.
Knížka se mi vážně moc líbila, jen hlavní hrdinka se mi někdy zdála jako rozmazlené malé dítě, ale není se čemu divit, když jí je teprve patnáct. Jinak příběh zajímavý, čtivý... Škoda, že spisovatelka zatím nenapsala další díl.
Další povedený díl z téhle série. Tak, jak jsem se opravdu dlouho přemlouvala, abych tyhle knihy začala číst (ani nevím proč), tak se mi fakt líbí.