Adriana21 Online Adriana21 komentáře u knih

V ringu V ringu Katy Evans

Knížku jsem zhltla jedním dechem. Moc se mi líbila. Brooke a Remingtona jsem si moc oblíbila. Jsou skvělá dvojice a moc jim fandím.

03.02.2022 4 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Stephenie Meyer

Na tuhle knihu jsem se fakt strašně moc těšila už od doby, kdy se vědělo, že ji Stephenie Meyer píše, ale nakonec asi nedopíše. Jaká to má radost, když byla kniha po příšerně moc letech dopsaná. Ovšem po přečtení prvních asi dvou kapitol jsem začala zjišťovat, že jsem z tohoto žánru buďto vyrostla, nebo prostě nevím. Kniha mě zdaleka tolik nevtáhla do děje jako kdysi Stmívání. Přece jenom, když jsem poprvé četla Stmívání bylo mi 16 :D Celkově jsem měla takové smíšené pocity po dočtení. Škoda, možná, kdybych ji četla o deset let dříve (což by samozřejmě nešlo), tak by mě chytla víc.

17.12.2021 3 z 5

Inferno Inferno Catherine Doyle

Ano, ano, amo, já se do téhle série zamilovala :) Tento díl byl ještě lepší než první. Bylo tu více akce a napětí. Luca je prostě úžasný, ovšem Nicova postava se začíná značně měnit. Sice se mi furt Nico zamlouvá, ale LUCA je prostě LUCA :D

23.01.2021 5 z 5

Nesmrtelná koruna Nesmrtelná koruna Richelle Mead

Kniha se mi celkově líbila, jen mi přišla trochu zdlouhavá pasáž v Arkádii. A ten konec? No doufám, že autorka napíše další díl, aby se vše vyjasnilo.

25.10.2018 4 z 5

Ledová krev Ledová krev Elly Blake

Dávám tři hvězdičky a to jen díky konci. Kniha mě bohužel jinak moc nebavila, nemohla jsem se do ní vůbec začíst. Musím říct, že podle anotace jsem od knihy očekávala více. Škoda.

09.05.2018 3 z 5

Sníh nebo popel Sníh nebo popel Sara Raasch

Knížka se mi celkově líbila s dobře četla. Hlavní postavy jsou super, má to děj, napětí...
Líbil se mi taky nápad s královstvími. Jaro, Léto, Podzim, Zima což jsou království, která mají jen jedno roční období a potom Yakim, Ventralli, Paisly a Cordell což jsou království střídavá (střídají se tam roční období). Úžasné bylo taky to, že lidé ročních období byly každý úplně jiný, Zima - bílé vlasy, modré oči, velice světlá pokožka, Podzim - černé vlasy, černé oči, hodně tmavá pokožka, Jaro - plavé vlasy, zelené oči a o něco tmavší pokožka než Zimané.
Jen škoda byla, že se v knize vůbec nepsalo o království Létu a také o střídavých královstvích kromě Cordellu.

09.03.2018 4 z 5

Odhalená Odhalená Richelle Mead

Super a ten konec vážně paráda.

Spoiler:
Jen Romana mi bylo hrozně líto, hodně jsem si ho oblíbila.

21.02.2018 4 z 5

Stíny Stíny Richelle Mead

Tenhle díl byl taky moc dobrý, akorát mě tolik nebavily ty pasáže, kde Georgina snila. Neříkám, že byly špatné, ale některé ty pasáže byly zbytečně natažené a nebylo tam tolik akce, sice jsem se dozvěděla něco víc o minulosti Georginy, ale...
V tomhle díle mě hodně překvapil Roman, začínám ho mít moc ráda, dokonce asi raději než Setha :)

19.02.2018 4 z 5

Žár Žár Richelle Mead

Sakryš, to na konci jsem teda nečekala, i když jsem vlastně měla. Jinak opravdu dobrá kniha, napětí, akce, zápletka parádní... Super

16.02.2018 4 z 5

Sny Sny Richelle Mead

Další super díl. Dobře se četl, prostě bavil mě.

14.02.2018 4 z 5

Na vrcholu Na vrcholu Richelle Mead

Dobrý díl, rozhodně jsem se nenudila a Georginu jsem si jako postavu oblíbila, sice nesouhlasím se vším, co dělá, ale i tak ji mám ráda.

10.02.2018 4 z 5

Trápení Trápení Richelle Mead

Hodně dobrá knihy, sice už opravdu dlouho napsaná, ale já se k ní dostala nějak až teď :) Ani nevím, jak je to možné, když Richelle Mead mám moc ráda :)

10.02.2018 4 z 5

Stínová královna Stínová královna C. J. Redwine

Tak musím říct, že tahle knížka mě opravdu nezaujala. Četla se mi docela těžko, protože mě nechytla. Nevím, nebyl to prostě můj šálek čaje.

25.01.2018 2 z 5

Nesmrtelnost Nesmrtelnost J. R. Ward (p)

Naprosto úžasná poslední kniha této série.
Jen je mi líto, že série nemá víc dílů, Jima, Ada a Edieho jsem si opravdu oblíbila, jsou to úžasné postavy.

01.12.2017 5 z 5

Hněv Hněv J. R. Ward (p)

Další naprosto luxusní díl!!!
Jima, Adriana a Edieho mám moc ráda, jen je mi moc líto, Edieho :(
Jsem zvědavá, jak bude boj mezi dobrem a zlem pokračovat dál a hlavně, jak to vše dopadne.

14.11.2017 5 z 5

Závist Závist J. R. Ward (p)

Super, super, super...
Skvělý díl, úžasně se četl...

10.11.2017 5 z 5

Nebe v plamenech Nebe v plamenech Emmy Laybourne

Knížka plná akce a napětí. Super díl,četla jsem ji jedním dechem. Už se nemůžu dočkat až si přečtu třetí díl.

30.10.2017 4 z 5

Zamilovaní andělé Zamilovaní andělé Lauren Kate

Tak tahle kniha se mi zdá naprosto zbytečná.Nemohla jsem ji vůbec dočíst!

17.10.2017 1 z 5

Rubínový kruh Rubínový kruh Richelle Mead

Ale néééé, já nechci konec!!!
Naprosto fantastické zakončení série Pokrevní pouta.
Kniha byla napínavá, měla spád, děj... Úžasné.
Kdybych měla vše, co se mi líbilo vypisovat, bylo by to opravdu hoooodně dlouhé :D
Takže shrnuto: série neměla chybu.

11.07.2017 5 z 5

Stříbrné stíny Stříbrné stíny Richelle Mead

Páni, to snad ani nejde, knihy se mi zdají lepší a lepší. Prostě zase úžasné počtení, zhltla jsem to jedním dechem :D Paráda.

01.07.2017 5 z 5