Inferno přehled
Catherine Doyle
Krev za krev série
Sofie si není jistá, co vlastně k Nicolimu cítí. O to víc ji to táhne k Lucovi, jenž jí podle všeho rozumí. A když Sofie odhalí tajemství vlastní rodiny, upne se právě k staršímu z bratrů. Dokáže jí ale Luca skutečně pomoct? Nebo se postaví na stranu své rodiny? Sofii se obrátil život vzhůru nohama a nyní je odhodlaná vše napravit. Jenže Nicoli Falcone, na nějž se Sofie snaží zapomenout, se jí nechce vzdát – Sofie však pro útěchu svírá nůž jeho bratra. Křehký mír brzy naruší příchod dalšího mafiánského klanu a Sofie, již její srdce táhne jinam než její krev, se propadá stále hlouběji do temnoty podsvětí…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inferno. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl je jestě lepší než první. Úplně dechberoucí. Chemie mezi Lucou a Sofií je takřka hmatatelná.
Tak tomu říkám pořádný zvrat.Luka a Nicoli,no, začíná to být hodně zajímavé.Moc hezky se to čte
Kniha Inferno v seznamech
2017 | Vendeta |
2017 | Mafiosa |
2023 | Korunní princezny |
2017 | Inferno |
2019 | Bouřňákův ostrov |
"Nějaké návrhy?" zeptala jsem se
"Jeden bych pro tebe měl."
Neskutečně se těším na třetí díl.
Luco se mi dostal pod kůži, i Sofie je skvělá, je mi jí líto, ale snad je v dobrých rukou mafiána Luca.
Ze začátku jsem měla problém se začíst jak u Vendety, ale pak to byla jízda. Jsem nadšená, wauu, baví mě to moc.