Adriana21 Adriana21 komentáře u knih

Máš proč věřit Máš proč věřit Jessica Inclán

Celkem povedená kniha. Fabia s Rufusem jsou velmi sympatičtí a oblíbila jsem si je. Dějová linie knihy se odehrává dříve než kniha první Když uvěříš, což mne ze začátku trochu zmátlo :) Ale jinak fajn oddechová kniha.

28.06.2016 3 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Pro mne super kniha. Tato série je mojí srdcovou záležitostí. I když asi bych řekla, že nejslabší díl, ale pořád si u mne zaslouží pět hvězdiček. Taky jsem ráda, že tam dostal více prostoru Jacob :)

23.06.2016 5 z 5

Když uvěříš Když uvěříš Jessica Inclán

Kniha se mi celkově líbila. Taková odpočinková a trochu něco jiného než ty upířiny, které pořád čtu :)

23.06.2016 3 z 5

Mrtví pro svět Mrtví pro svět Charlaine Harris

Tenhle díl se mi opravdu líbil a to hlavně proto, že celá kniha byla hlavně o Ericovi :) :)
Jak ten byl úžasný, když si nic nepamatoval, úplně roztomilý :D
I když musím uznat, že normální Eric, který netrpí ztrátou paměti je prostě ten pravý :)
Zatím jednoznačně nejlepší díl. Jsem zvědavá, jak to bude mezi Ericem a Sooki pokračovat dál.

19.06.2016 4 z 5

Klub mrtvých Klub mrtvých Charlaine Harris

Kniha se mi ze třech dílů, které jsem zatím četla líbila nejvíc.
Více v ní byl Eric, kterého mám fakt ráda, což mi naprosto vyhovovalo a také se tam objevila nová postava jménem Alcid, jak ten byl super :) Fakt se mi zamlouval.
No uvidíme, co přinesou další díly :D

18.06.2016 3 z 5

Upíři v Dallasu Upíři v Dallasu Charlaine Harris

Řekla bych, že zajímavější díl než ten první.
Na konci knihy jsem si užila Erika, kterého mám moc ráda :) V upnutých kalhotech a růžovém triku musel vypadat naprosto neodolatelně :D
Jsem zvědavá, jak bude série pokračovat dále.

12.06.2016 3 z 5

Temnou chodbou Temnou chodbou Lois Duncan

Celkem zajímavá kniha. Konec mi ale přišel hodně rychlý, pár stránek a vše se vysvětlilo. To mi trochu vadilo, čekala bych ho trochu více rozvedený a také ukončený, co se s kým vlastně stalo. Škoda, že to v knize nebylo.

29.03.2016 3 z 5

Dokonalý sen Dokonalý sen Ally Condie

Pro mě velké zklamání. První díl paráda, ale tento druhý pro mě prostě ne. Musela jsem se vážně nutit, aby jsem si knihu znovu vzala a vůbec ji dočetla. Některé pasáže se mi docela táhly a byly nezáživné. Snad se někdy donutím přečíst ještě třetí díl.

21.03.2016 2 z 5

Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Tak tenhle díl mě celkem chytil. Bylo to něco jiného, než jsem byla zvyklá číst, ale dobré. Po dočtení jsem byla zvědavá na další díl, ale bohužel, druhá kniha mě hodně zklamala, takže první díl rozhodně dobrý, druhý nic moc a proto se nemůžu donutit přečíst třetí díl :( Škoda.

21.03.2016 3 z 5

Na druhé straně Na druhé straně Claudia Gray (p)

Čtvrtý díl mě zase konečně zaujal na rozdíl od třetího. Líbilo se mi, že se příběh vrátil zase na Akademii Evernight :) A také jsem se dozvěděla více o přízracích... Rozhodně dobrý díl. Pro mě na tři hvězdy.

20.03.2016 3 z 5

Přesýpací hodiny Přesýpací hodiny Claudia Gray (p)

Tento díl se mi líbil ze všech nejméně. Místy se mi zdál zbytečně táhlý a nic moc se nedělo. Škoda, protože předchozí dva byly fajn.

20.03.2016 3 z 5

Hvězdopravec Hvězdopravec Claudia Gray (p)

Druhý díl také povedený. Kniha se mi líbila. Sice ne na pět hvězdiček, ale na tři určitě :)

Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha mne velmi zaujala a už se nemůžu dočkat, až si konečně přečtu druhý díl. Ze začátku jsem si říkala, jestli je to pro mě to pravé ořechové, ale nakonec super, moc dobré.

20.03.2016 4 z 5