Adrim komentáře u knih
Osobně mě kniha nijak moc neoslovila. Nějak jsem celou dobu nechápal, proč je vůbec v příběhu gorila - nějak mi to tam prostě nesedělo. Příběh byl jednoduše předvídatelný. Nijak bych se nehrnul to číst i jakémukoliv malému posluchači.
Některé příběhy jsou pěkné, některé méně.
Je to čtivé. Snad jen bych možná ubral na zdlouhavém rozepisování vztahů a intimností a více se rozepsal dějově. Avšak zase cílovou skupinu to asi spíše baví tak jak to je.
Osobně se mi některé části knihy nelíbily. Je to relativně čtivé, ale poněkud zvláštní.
První polovina knihy mě nijak příliš neoslovila, ale v druhé polovině už to bylo pro mě více čtivé. První Jefferson se mi osobně líbil více.
Osobně se mi kniha velmi líbila, i když bych se spokojil s první polovinou příběhů. Všem vřele doporučuji :-)
Velmi poutavá kniha. Člověk se nad tím pozastaví, ale nevím zda změní svůj styl.
Zajímavá kniha. Čtivá a jednoduchá. Zábavná. Při dobrém uchopení by z ní mohl být i skvělý film.
Velmi pěkná kniha. Zajímavý příběh. Za mě osobně jen takový náhlý, utnutý konec.
Kniha je tak zajímavě vyprávěná ... věřím, že malému čtenáři se jistě vždy zalíbí.
Knihu hodnotím velmi kladně. Příběh je velice zajímavý a poutavý.
Kniha jako taková je velmi pěkná, poučná a jistě poutavá.
Pro děti jasné, krásné, stručné a hezky malované.
Úžasné pokračování. Jen mě občas jisté pasáže přišli v této knize zdlouhavé - takové na mě moc filozofování. Avšak na kráse světa dračích jezdců to neubralo.