Aggama komentáře u knih
Poslední roky nejsem moc intenzivní čtenář, ale tuhle četbu jsem si moc užila. Nemám moc trpělivost na sáhodlouhé popisy krajiny, míst a osob. Ale tady byla hlavně akce, pohoda, dobrodružství a napětí.
Celou knížku jsem zhltla ani nevím jak. Všechny povídky úžasně čtivé od začátku až do konce. Tleskám všem autorkam, smekám a děkuji ️
Knížku jsem přečetla za pár hodin. Mám moc ráda vyprávění příběhu různými postavami, ale zároveň mě to místy strašně iritovalo, jelikož jsem byla napnutá jak struna. V pasážich o vztahu matky a dcery mi jela představivost na plné obrátky a čekala jsem, kdy na mě vyběhne nějaký bubák. Knížka má dechberoucí spád. Navíc je evidentní, že autorka si dává práci s prozkoumáním terénu u kriminalistů. V postupu odborníků není nic, co by bylo "přitažené za vlasy". Těším se na autorčino další dílo.
Tak tohle čerstvé novorozeně se hodně rychle odkopalo! :-) Myslím, že se v knihkupectví nestačí ani ohřát.
Knížku jsem zhltla v řádech dní, jelikož jsem v přestávkách musela chodit i do práce :-D
Děj pěkně odsýpá, líbí se mi, že je vyprávěn pohledem několika postav.
Mám ráda thrillery, tento mi svým mrazivým stylem trochu připomíná mé oblíbené severské autory.
Vřele doporučuji.