Ahinka Ahinka komentáře u knih

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Opět skvělé a snad ještě lepší jak první díl. Dostalo se mi odpovědí na spoustu otázek ohledně Madison a zároveň se vyšetřil další zapeklitý případ kdy vše souvisí se vším.

21.08.2024 5 z 5

Kronika konce světa Kronika konce světa Shigor Birdman (p)

Brněnské postapo no super! Zajímavé hlavní postavy, ale hodně mě bavily i ty vedlejší. Taky kladně hodnotím i zase trochu jiné pojetí zombie. Rozhodně zajímavé čtení, jednoduché ale dobré.

16.08.2024 4 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Zajímavá vyšetřovatelská trojice (ano i toho chlupáče počítám) v kombinaci s pěkně zamotaným případem tvoří dokonalou detektivku.

15.08.2024 5 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Snažila jsem se klišé a naivitu ignorovat. Hlavně jsem si užívala svět draků, který mě naopak dost fascinoval a bavil.

14.08.2024 3 z 5

Poslední slovo Poslední slovo Taylor Adams

Raději dávám plný počet hvězd a kladný komentář.... já jen kdyby nahodou, pro jistotu, ať pak taky nemám problémy :)) Ale jo, líbilo se mi to. Začátek trochu záhadný, ale pak se to rozjelo a konec byl docela divoký.

12.08.2024 5 z 5

Anatómia lží Anatómia lží Freida McFadden

Od začátku jsem vnímala, že nebude vše tak jak se zprvu jeví, že určitě zdání klame. Ale vůbec jsem netušila jakým směrem to bude pokračovat a že konec bude jedno velké překvapení. Další parádní počin od této autorky. Její knihy mě prostě baví a opět ukázala že umí.

08.08.2024 5 z 5

Tráva Tráva Anya Martin

Pořád se nemůžu rozhodnout jestli se mi to vlastně líbilo nebo ne. Hodně zvláštní příběh, ale zaujal to je pravda. Taková bizarní láska z bažin. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se přikláním ke kladnějšímu hodnocení.

01.08.2024 4 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Dobře a tak jakoby v poklidu popsané propletené vztahy a žití v Lověšicích. Ale co mě dostalo a co knihu v mých očích hodně vyzdvihlo, tak až závěr knihy. Na posledních stránkách je popsán nejen hrůzný masakr, ale i to jaké další následky to mělo. Vyvolalo to ve mě velké emoce a takovou zvědavost až jsem si další informace musela dohledat. Škoda jen, že tomu není věnována větší část. Ale i tak díky za takové knihy.

27.07.2024 5 z 5

Barbaři z ledové planety Barbaři z ledové planety Ruby Dixon

Romantické scifi porno. Zvláštní a nevšední kombinace, ale funguje to parádně. Skvělá volba na odpočinkové čtení, kdy jsem si jen užívala originalitu a bizarnost. Jsem single a takového barbara bych s radostí brala hned :))

24.07.2024 5 z 5