Ahinka komentáře u knih
Opět skvělé a snad ještě lepší jak první díl. Dostalo se mi odpovědí na spoustu otázek ohledně Madison a zároveň se vyšetřil další zapeklitý případ kdy vše souvisí se vším.
Brněnské postapo no super! Zajímavé hlavní postavy, ale hodně mě bavily i ty vedlejší. Taky kladně hodnotím i zase trochu jiné pojetí zombie. Rozhodně zajímavé čtení, jednoduché ale dobré.
Zajímavá vyšetřovatelská trojice (ano i toho chlupáče počítám) v kombinaci s pěkně zamotaným případem tvoří dokonalou detektivku.
Snažila jsem se klišé a naivitu ignorovat. Hlavně jsem si užívala svět draků, který mě naopak dost fascinoval a bavil.
Raději dávám plný počet hvězd a kladný komentář.... já jen kdyby nahodou, pro jistotu, ať pak taky nemám problémy :)) Ale jo, líbilo se mi to. Začátek trochu záhadný, ale pak se to rozjelo a konec byl docela divoký.
Od začátku jsem vnímala, že nebude vše tak jak se zprvu jeví, že určitě zdání klame. Ale vůbec jsem netušila jakým směrem to bude pokračovat a že konec bude jedno velké překvapení. Další parádní počin od této autorky. Její knihy mě prostě baví a opět ukázala že umí.
Pořád se nemůžu rozhodnout jestli se mi to vlastně líbilo nebo ne. Hodně zvláštní příběh, ale zaujal to je pravda. Taková bizarní láska z bažin. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se přikláním ke kladnějšímu hodnocení.
Dobře a tak jakoby v poklidu popsané propletené vztahy a žití v Lověšicích. Ale co mě dostalo a co knihu v mých očích hodně vyzdvihlo, tak až závěr knihy. Na posledních stránkách je popsán nejen hrůzný masakr, ale i to jaké další následky to mělo. Vyvolalo to ve mě velké emoce a takovou zvědavost až jsem si další informace musela dohledat. Škoda jen, že tomu není věnována větší část. Ale i tak díky za takové knihy.
Romantické scifi porno. Zvláštní a nevšední kombinace, ale funguje to parádně. Skvělá volba na odpočinkové čtení, kdy jsem si jen užívala originalitu a bizarnost. Jsem single a takového barbara bych s radostí brala hned :))