Aja39 komentáře u knih
Moc pěkná kniha příběh byl zajímavý. Vždy si ráda přečtu historický román a autorka to umí.
Tohle byl vážně krásný a poutavý příběh. Sebastian nebyl ten krásný idol jako v jiných knihách ba právě naopak přesný opak ale stejně si ho oblíbíte a čekáte jak se to vše vyvine a Jessica je úžasná a originální. Určitě nečtu knihu naposled.
Třetí díl byl napínavý až do samého konce a to mě baví nejvíc když předem nevíte co se bude dít a tím hltáte stránku po stránce. Nenechám si ujít ani další pokračování Royalů.
Tak tohle si budu pamatovat fakt poutavý příběh ze začátku hravý ke konci dojemný mě se to fakt líbylo moc.
Dobré počteníčko vtipné, trochu napětí a přitažlivost mezi oběma. Přečtu určitě i další série.
Já si zamilovala tuhle autorku a tento příběh super a miluji celý klan.
Knížka mě úplně dostala. Příběh je krásný a taky mě rozbrečel emoce úžasné.
Pěkný příběh romantické čtení jen ten konec jsem čekala více rozepsaný než je.
Tuhle knihu mohu jen doporučit. Příběh velmi poutavý, skvěle napsané jsem ráda že jsem si ji přečetla a těším se na další počtení od autora.
Ze začátku jsem měla trochu obavu jestli to nebude moc pohádkové upíři a tak ale jsem mile překvapená. Napínavé přijetí do výcvikového centra a postupné sblížení Paradise a Graega mě bavilo. První kniha od autorky a ne poslední.
Je to pěkný příběh, zábavné čtení určitě přečtu i další knížku od autora.
No musím říct že jsem byla vážně překvapená asi nejvíc erotická kniha co jsem zatím četla a teda velké překvapení. Ale mě se líbil příběh hlavní postavy nenudily čekala jsem co bude. Občas jsem měla chuť říct to snad nemyslí vážně tohle ne. Ale nepůsobylo to na mě lacině promyšlený děj.Asi to není pro každého ale určitě na tuto knihu nezapomenete hned tak.
Moc pěkný příběh kde je popsané jak se řešili dřívější rodinné záležitosti,nechybělo ani jiskření mezi oběma za mě povedená kniha.
Úžasná kniha, autorka umí úžasně popsat vztahy a pocity hlavních postav. Tuhle knihu si ráda přečtu znovu.
Krásná kniha, přečteno hned a splnilo se moje očekávání od autorky.
No celkem jsem překvapená že se někomu nelíbí tahle kniha. Pro mě je nádherná ano hlavní hrdinové si neustále hádají ale strašně jsem to s nimi prožívala. Prostě za mě top. Miluji knihy od autorky.
Knížka je čtivá, ale nějak mě úplně neoslovila ale určitě neodrazuji od čtení.