Akemi4 Akemi4 komentáře u knih

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

3,5 hvězdičky
Nebylo to špatné, to vůbec, ale proč je nutné každý jen trochu zajímavý příběh rozbít milostným (a pěkně ohraným) trojúhelníkem?

Útok titánů 8 Útok titánů 8 Hadžime Isajama

Některé zvraty dost působivé, ale jinak mě to tentokrát tolik nebralo...

Útok titánů 1 Útok titánů 1 Hadžime Isajama

Už jsem viděla anime, takže to nebyla taková pecka (a v manze se děj vyvíjí zbytečně rychle), ale i tak jsem si to užila. :)

Kouzelný svět Harryho Pottera Kouzelný svět Harryho Pottera David Colbert

Čekala jsem, že se dozvím něco nového, skutečnou inspiraci J. K. při psaní Harryho Pottera, ale tohle byly spíš jen domněnky a vyprávění o mýtech. Nebylo to špatné, ale očekávala jsem víc.

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

Nebylo to špatné, to ne. Autorčin styl se mi líbí, kniha se čte rychle a lehce.
Proč tedy jen tři hvězdičky? Když pominu konec, který je trochu moc sluníčkovatý i na mě, autorka má asi hodně ráda Sex ve městě. A protože si cením originality, tak jsem si tu dějovou linku s Mirandou a Stevem (teda vlastně Kate a Jeffem) neužila. ;)

Vidím to, co vrah Vidím to, co vrah Jill Hathaway

Na začátku jsem byla z knížky nadšená, originální nápad, zajímavá zápletka... škoda jen, že to začalo být tak průhledné, pořád jsem doufala, že mě závěr překvapí, ale bohužel. Nicméně čte se to dobře. ;)
Možná spoiler pro ty, co nečtou anotace – trochu mě zmátla anotace na obálce, kde je psáno, že vrah zabije nejlepší kamarádku Vee, přitom je to kamarádka její sestry. Tak jsem si čekala na tu kamarádku a ono nic. :D

Kázání ohně Kázání ohně Francesca Haig

Začátek se trošku táhl a měla jsem problém se začíst, ale pak mě kniha chytla a byla jsem z ní naprosto nadšená, bylo to zajímavé, čtivé, moc se mi líbilo, jak byl vykreslený vztah Kipa a Cass, a s klidem bych dala pět hvězdiček... nebýt konce. Proč, proč? Určitá věc je poměrně jasná celou dobu, takže se žádné velké překvapení nekonalo, nicméně právě tenhle fakt otevíral v příběhu zajímavé možnosti, o které jsme teď přišli.
Jo a nemám ráda Krysaře.