AkiKagami
![Místo pro tajnosti Místo pro tajnosti](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248139/misto-pro-tajnosti-YbX-248139.jpeg?v=1604148030)
Konečně docteno. Kniha me začala bavit zhruba od půlky. Musela jsem si zvyknout na délku kapitol a taky ze jedna kapitola je přítomnost a druhá minulost. Konec me překvapil. Můj vrah byl jiný. Nebo spíš byly v podezření tři a ani jedna to nebyla. Takže překvapení ale šok to zase ne. Ale vracet se k této knížce nebudu. To vím.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Ostrý řez Ostrý řez](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383801/ostry-rez-fCF-383801.jpg?v=1537518560)
Knihu jsem úspěšně přečetla. Uz od začátku to bylo napínavé. A tolik případů který končí jako jeden celek. Pár typů bylo správných některé byly šokující. Nebo aspoň pro me ano. Ale přesto mi tam pár věcí vadilo. A třeba to ze se znalo jméno jednoho z vrahů. Ale byl to dobrý děj.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Hacker Hacker](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404508/hacker-2Sw-404508.jpg?v=1553704950)
Tak, konečně jsem knihu přečetla. Ze začátku mě nechytla a neoslovila tolik, jak jsem čekala. Dokonce jsem se v tom trochu ztrácela, než mi došlo, z jakého pohledu či situace to je. Taky mi vadilo to, že byly ty kapitoly moc dlouhé. Ale nakonec jsem se začetla. Trvalo to, ale dokázala jsem to. Když jsem se začínala v tom orientovat bavilo mě to víc a víc. Dokonce jsem si tam postavy oblíbila, ale i ne. Dost dobře sepsané, jen škoda že ty kapitoly jsou dlouhé a začátek trošku nudný. Proto o hvězdičku míň :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Hračkář Hračkář](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402603/hrackar-aXc-402603.jpg?v=1551106957)
Tak, Hračkář přečten. Ze začátku moc vědy a neznámé pojmy, výzkumy atd...A hlavně, na co jsem si musela zvyknout, byl styl psaní. Šelmu jsem ještě nečetla (vím, že to navazuje), ale ke konci to bylo už napínavé. Jen mi přijde ten konec ukončen moc rychle. Našel jsem ho, zastřelil ho a odešel. Žádné napětí se nekonalo, což byla škoda. Opravdu jsem od toho čekala hodně. Zkusím sehnat a přečíst i Šelmu a pak to porovnat. Takže nakonec zklamání. Theo se mi dost líbil, ale to je asi vše. Ale je zde popsáno, jak je policie zkorumpovaná. Nebo aspoň se mi to líbilo. Nechci tím říct, že je to ve skutečnosti, ale své pochyby mám. Takže na plný počet hvězdiček to není, bohužel.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)