AKO AKO komentáře u knih

Cena za rozkoš Cena za rozkoš Nika Peas (p)

Romantika, která vás chytne za srdce.

21.11.2020 5 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Romantický příběh s ženou v nesnázích.

17.11.2020 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Napínavý příběh lásky s prvky detektivky.

16.11.2020 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Napínavý román, který vám pohne žlučí i odnese do nebes.

10.11.2020 5 z 5

Nezkrotný horal Nezkrotný horal Suzanne Enoch

Příjemná oddechovka.

25.08.2020 4 z 5

Ďábel nosí kilt Ďábel nosí kilt Suzanne Enoch

Občas mi to přišlo zbytečně natažené.

25.08.2020 4 z 5

Zběsilost krve Zběsilost krve J. R. Ward (p)

Jízda jako vždy.

15.05.2020 5 z 5

Proroctví Proroctví Kristina Hlaváčková

Prostě bomba. Už se těším na další díl.

15.05.2020 5 z 5

Čarodějka Čarodějka Kristina Hlaváčková

Skvělá kniha. Velmi dobře se četla a děj hodně překvapoval.

15.03.2020 5 z 5

Bouří prokletá Bouří prokletá Patricia Briggs

Kniha má spád a okamžitě v táhne čtenáře do svého děje.

08.03.2020 5 z 5

Jasným plamenem Jasným plamenem Patricia Briggs

Úžasná!!! Jako vždy přečtena jedním dechem. Vůbec nevadilo , že hrdinové během děje vzpomínali na minulost. K této knize to patřilo, protože jinak by jste příběh nepochopili. Skvělý byl i náhled do Merciina dětství a dospívání. Jen mě mrzí jedna věc a to ta, že kniha nebyla delší.

21.11.2018 5 z 5

Povolání: Zaklínačka Povolání: Zaklínačka Olga Gromyko

Velice zajímavá a zábavná kniha o upirech, která je vykresluje zase úplně jinak. Příběh byl úžasný a zajímavý. Hlavní hrdinka se mi velice líbila.

12.11.2017 5 z 5

Magie spojuje Magie spojuje Ilona Andrews

Další úžasný díl, u kterého jsem napětím a neustálým očekáváním úplně šílela. A poslední kapitoli jsem musela pořádně rozdýchávat...

10.11.2017 5 z 5

Popel půlnoci Popel půlnoci Lara Adrian (p)

Ani šestý díl této série nezklamal. Konečně dosáhl svého štěstí i Andreas, překonal svého ohnivého démona a pomstil svou temnost. Už se neumím dočkat dalšího dílu. Doufám, že v něm autorka pořádně zaangazuje prastarého.

24.06.2017 5 z 5

Polibek půlnoci Polibek půlnoci Lara Adrian (p)

Výborná kniha plná odhalení a vášně. Děj je zajímavý a spád.

09.06.2017 5 z 5

Polibek krve Polibek krve J. R. Ward (p)

Jako vždy ani tento díl neměl chybu a velice se mi líbilo, že autorka postupně odhaluje životy ostatních postav v celé knižní sérii.

11.05.2017 5 z 5

Pán hrůzovlády Pán hrůzovlády Rachel Caine (p)

Pátý díl se úseky hrozně táhl ale konec byl fantastický. Dost mě překvapil a celkově hodnotím 5.dil velmi pozitivně. Bylo zde mnoho zvratů, které jsem vůbec nečekala. Už se těším na další díl.

12.03.2017 4 z 5

Mrtvá čarodějka přichází Mrtvá čarodějka přichází Kim Harrison

Po přečtení nynějších 4 knih této série musím přiznat, že nebyla špatná ale rozhodně se nemůže rovnat sérii Mercedes Thompson. Není taková vtipná, některé části jsou zbytečné protahovany až se čtenář začne hrozně nudit. Pořád jsem nějak čekala, že se děj knih bude více točit kolem postavy elfa Trenta a že se spolu s Rachel milostne zapletou.... Tak si o tom, aspoň nechám zdát :-)

13.02.2017 4 z 5

Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Úžasná kniha plná napětí a akce. Děj je neustále zajímavý a nutí to čtenáře aby knihu přečetl jedním dechem. Autorka umí čtenáře v táhnout do příběhu hned od začátku.

09.01.2017 5 z 5

Polibek vítězů Polibek vítězů Marie Rutkoski

Skvělá napínavá kniha. Plná nečekaných zvratů.

20.10.2020 5 z 5