Akvabela komentáře u knih
Knihu jsem pujcila detem v knihovne. Objevila jsem ji mezi novinkami. Pribeh je paradni, moc se mne i detem libil. Vtipne a moc hezky napsane. Precetla jsem ho detem najednou.
Kniha je opravdu skvělá. Moc se nám líbila.
Moc povedena kniha. Zatim jsem si ji precetla sama. Nevydrzela jsem. Uz mam trochu obavy z toho jestli se me deti zeptaji zda jsem neco nekdy odcizila. Vim teda jen o jednom pripadu, kdy jsem jako mala vzala v obchode cervenou obycejnou gumicku do vlasu v hodnote asi 5 korun, ale dodnes z toho pri vzpomince nemam dobry pocit a ani se mi to moc nechce detem rikat :-). Do obchodu jsem ji nevracela. Kniha ma krasny zaver a chvalim i krasne ilustrace!
Moc pekna knizka. Precetla jsem si ji nejdrive sama, nevydrzela jsem. A moc se tesim az ji prectu detem. Opravdu moc hezky vse napsane a vysvetlene. I pro me byla kupodivu poucna.
Příběhy byly nápadité, ale nás úplně nenadchly :-(.
Prečetla jsem dceři (4 roky) na jeden zátah. Kniha se jí líbila. Mně přišla opravdu hodně natahovaná.
Dcerka (4 roky) byla nadsena z prekrasnych obrazku a pohadky se ji take libily. Kniha me v knihovne zaujala prave ilustracemi.
Přísloví děti (4 a 7 let) ještě moc nechápaly. Tudíž i přes vysvětlování pro ně nebyl požitek z knížky moc velký. Asi můj omyl, čekala jsem, že kniha je dle zařazení pro jejich věkovou kategorii. Jinak milá kniha s pěknými ilustracemi a příběhem.
Přečteno, vracet se k této knize nebudeme. Nějaké vtipné nám to nepřišlo. Přitom z názvu člověk očekává, že legrace bude...
Moc pěkná kniha. Krásné ilustrace i příběh. Četlo se samo. Dětem (4 a 7 let) i mně se moc líbila! Doporučujeme.
Já jsem si pohádky, když jsem je četla moc neužívala. Dceři (4 roky) se pohádky líbily.
Lízinka je šikulka. Vyřešila problém skvěle. Opravdu jsme se u knížky bavili. Krásné ilustrace.
Precetla jsem tuto knihu dnes dceri (temer 5 let) a dojem z teto knihy mam pozitivni. Myslim si, ze oba pribehy ktere v knize jsou byly pro jeji vekovou kategorii a byly pekne. A ji se take moc libily.
Kniha se dětem moc líbila, jsou v ní nádherné ilustrace a maličko textu.
Mily pribeh, detem se libil. Syn se po precteni ptal, jestli je i pokracovani...
Kniha mi byla doporucena moji znamou pani knihovnici. Uplne me nezaujala, ale odnesla jsem ji domu s tim, ze jsem si netroufla po doporuceni ji tam nechat ;-). Do cteni se mi take nechtelo, ale nakonec to dopadlo tak, ze se mi nejen libila, ale i jsem se na cteni tesila. Detem (4 a 7 let) jsem davala vzdy po precteni kontrolni otazky a vypadalo to ze je to take bavi a ze si z toho i odnaseji znalosti ze zivota vcel. I jsem pak musela vyhledavat na internetu dalsi udaje abych uspokojila narocnejsi detske otazky.
Krásné čtení, dětem i mně se pohádky moc líbily. Nejlepší byla pohádka O slepičce Pepičce :-).