ala.mihalikova

Nádhera, knížka se mi moc líbíla, hlavně vztah Anny a Charlese. Byla v tom romantika, ale i dobrodružství. Krásně napsaný. Četlo se to samo, teším se na další díl.

Ze zacatku mi trosku delalo problem, jakym stylem je knizka napsana. Ale kdyz si na to clovek zvyknul, tak se to potom cetlo snadno. Pribeh se mi moc libi, konecne je to neco jineho, originalniho. Pribeh byl hezky, oddychovy a konec zajimavy. Tesim se na dalsi dil.

Nebylo to špatný, ale moc mě to nenadchlo. Bylo to hodne popisny a zdlouhavy. Kdyz uz konecne tam byla nejaka akce, byla pryc behem par stranek. Jsem rada, ze jsem ji cetla, ale urcite se k ni nevratim.

Opet uzasny, stihla jsem ji precist za den. Vtahlo me to deje a u tehle autorky se knizka proste neda odlozit. Musite cist dal, abyste vedeli, jak to konci. Libil se mi konec, moc se tesim na sesty dil. Jsem zvedava, jak se dostane ze vsech tech maleru a jak to cele skonci.

Opet to stalo za to. Jedna z tech nejlepsich ze serie. Cetla se uzasne, bylo tam tolik pribehu, ktere nakonec do sebe zapadaly. A az do konce se nedalo uhadnout, jak to skonci. Ale konec krasny.

Tak nejake casti knizky byly velice zajimave a jiste casti byli i napinave, ale cetla jsem uz od ni urcite zajimavejsi dily. Ale i tak, co jsem si myslela, ze by se dalo od tohoto dilu ocekavat, to melo neco do sebe.

Knížka byla dobrá, rychle se četla a bylo zajímavý se dozvědět něco z minulosti, ale na muj vkus toho bylo v knizce az moc malo.

Tak tenhle dil mel absolutne vse, co ma dobra knizka mit. Byl strhujici a napinavy. V knizce se misilo nekolik pribehu dohromady a staly za to. Libi se mi, jak se pribehy pekne vyviji. Doporucuji!

Hezký příběh, škoda, že nekončil lépe. Ale i tak to stálo za to.

Knížka nebyla špatná, ale předešlé díly mě zaujaly více. Tento díl mi přišel trošku zdlouhavý, ale i tak stálo za to, si ho přečíst.

Tenhle pribeh se mi libil zatim asi nejvice. Moc pekne napsano.