Alea2014 komentáře u knih
Moc pěkná knížka která se netýká pouze koní ale i spousty jiných věcí a různých dobrodružství. Knížka byla velmi zajímavá občas i napínavá. Moc jsem si ji užila stejně jako první díl jménem Zlatka Nezbednice. Vřele doporučuji.
Tuto knižku mi mamka četla když mi bylo šest let. Za mě si zaslouží pět hvězd protože jsem ji měla hrozně ráda. Pro menší od šesti nebo sedmi let super. Rozhodně doporučuji.
Tato knížka se mi líbila, je to takový spíš oddycháček na jedno odpoledne. Ale i tak jsou tam zajímavá dobrodružství o dívce
Bibi co miluje koně. Za mne dávám čtyři hvězdy protože je spousta i hezčích knih. Ale doporučuji, jinak je to hezká knížka.
Zajímavá knižka ale existují i lepší. Ale i tak se mi líbila.
Je to hezký pribeh o dívce a přátelství ke koním . Za mně zasloužene čtyři hvězdy. Jinak doporučuji.
Ze začátku jsem si říkala že super knížka ale druhá polovina byla spíš o jednotlivých družstvech což mě moc nenadchlo ale jinak dobrý. Záleží na tom jak ten človek co to čte má rád famfrpal.
V této knížce jsem načerpala spoustu vědomostí o dinosaurech . Srozumitelně napsané s krásnými obrázky uvnitř. Našla jsem zde moc zajimavosti a odpovědi na mé otázky. Za mě moc povedená encyklopedie. Doporučuji všem co mají rádi dinosaury.
Vzácná a stará kniha mám jí eště po své prababičce . Pověsti v ní se mi velice líbily. Krásná a čtivá knížka za mně si zaslouží pět hvězdiček.