alena1705 komentáře u knih
Detektivní romány miluji a moc ráda je čtu, ale musí mít také nějaký příběh, něco navíc... ne jen vraždy. A doslova nesnáším, když celé detektivní oddělení tvoří samí singel - přece i policajt by měl mít rodinu, aspoň myslím. Proto jsem se vrhla do čtení této knihy s nadšením, které mě do poslední stránky neopustilo. Skvěle vyfabulovaný příběh, hlavní postavy jsou plné života, až bych s nimi chtěla kamarádit (hlavně proto, že když zrovna nejsou na stopě zločinu, tak vaří nebo jedí). Také se mi líbí ta kombinace profesionálního detektiva (policejního důstojníka), který už je ale v důchodu, jenže si nemůže pomoct a jak natrefí na nějakou záhadu, prostě se pustí po stopě, i když si právě koupil velký dům, kde chce otevřít penzion. Jenže když se má rozhodnout mezi zednickou lžící a podezřelým úmrtím, nemusí dlouho přemýšlet, co má dělat.
Báječně jsem se pobavila a vřele doporučuji!!! paní Svobodová má mezi současnými českými "detektiváři" sotva nějakou konkurenci. Už se těším na její další knihy!