Alenka76 komentáře u knih
Super super super knižka ma bavila mafiansky svet romantika a ktomu ta kobra stu som sa nasmiala určite doporučujem
Tak tato knižka bola asi o trošičku lepsia ako prva a to za tie komentare medzi Herim a Tristanom tie deti nemali chybu a Tristan bol boží a cela kniha bola super mne sa moc pacila od traz je to moja obľúbená spisovateľka.
Vždy keď si vyberiem nejaku knihu čítam na nu recenzie a pri tejto bolo kladnych recenzii dost a musim povedat ze knizka nesklamala nemohla som od nej odtrhnúť oči a to že bola vtipna a este som sa pri nej nasmiala bol bonus dajujem spisovatelke za jej knihy určite odporucam.
Krasna a vtipna kniha urcite doporucujem kdo si rad odpocinie pri peknej romantike a prekvapilo ma ze to pisala ceska spisovatelka urcite si precitam este nejake ine knihy od nej.
Krasna knizka i ked to bol silny pribeh o znasilneni a hľadaní pravdy Ava a Knox mi boli od zaciatku simpaticky .Krasne sa to čitalo ,pribeh ma drzal v napeti a koniec bol taky sladky určite doporucujem.Knižku som prečitala za dva dni .
Tak toto bola jazda aj som sa nasmiala precitana uz ani neviem kolko krat ,urcite ju doporucujem
Tato kniha je moja srdcovka velmi pekne napisana nemozem si pomoct ale mam rada knihy z tejto doby .
Olafa bileho milujem krasne napisana kniha precitana viac krat, kazda jedna kniha ma vtiahne do deja a v napeti som az do konca .
Tuto vikingsku seriu milujem ako prvy diel aj tento som precitala jednym dychom.
Nadherna kniha ale to su skoro vsetky od tejto spisovatelky nemohla som ju odlozit .
Krasna a drsna kniha ale mne sa moc pacila urcite doporucujem.
Knizka je nadherna len som ju citala najskor v cestine a potom v slovencine a prisla som na to ze slovensku knihu obrali o 5 kapitol a z toho som sklamana ze sa im to tazilo prelozit inac moja top autorka
Velmi silny pribeh neviem co napisat najhorsie na tom je ze je to pribeh čo sa stal nieco som o tom citala v novinach o tych zverstvach čo napachal islamsky štat ale po precitani tejto knihy to budem mat dlho este v hlave štyl pisania sa mi pacil treba precitat.
Knižka sa mi páčila určite doporučujem keďže som videla film bola som zvedavá aka bude kniha a musím povedať že ma nesklamala prečítaná za jeden deň štyl písania autorky sa mi páčil a teraz len čakať aky bude druhy a tretí diel
Najlepšia kniha a moja srdcovka prečítaná niekoľkokrát samozrejme všetky jej knihy sú dobré kto ma rad túto dobu určite si príde na svoje.
Druhý diel o vikingoch a taktiež dobrý , prečítaný za jeden večer doporučujem.
Ďalšia dobrá knižka dávam 5 hviezdiciek knižka nesklamala..
Super knižka čo dodať treba prečítať určite sa k nej ešte vrátim.
Ďalšia dobrá knižka mam rada takéto knižky prečítané jedným dychom, musím sa priznať že knihy o maloryovcoch ma až tak nenadchly ale tiež majú niečo do seba a určite si ich prečítam ale tieto knižky o udatnych bojovnikoch si prečítam radčej.