Alenka76 komentáře u knih
Moja prvá kniha od tejto spisovateľky a top najlepšia vždy sa ku nej vraciam už ani neviem koľko krát prečítaná vrelo doporučujem.
Toto je tretí diel o vikingoch a tiež patrí medzi moje top knihy tak ako ostatné co dodať super čítanie.
Tieto knižky o Škótoch milujem malo to dej, napetie, lásku a hlavne prečítala som ju za jeden večer nemohla som ju pustiť z rúk.
Super knižka vrelo doporučujem a dokonca som sa pri nej aj dosť nasmiala????????????.
Niet čo dodať je to dobrá kniha len škoda že nevydali viac knih???? ale určite doporučujem prečítať ????.
Pre mňa najlepšia kniha od tejto úžasnej spisovateľky prečítaná jedným dychom objavila som ju náhodou. Idem sa pustiť do jej ďalších kníh.
Super začiatok ,knižky som si kúpila ako e knihy a musím povedať že ma nesklamali štýl písania sa mi páčil prečítala som ich za víkend kto ma rad knižky tohto žánru určite si príde na svoje ja som ich čítala 2-krat a určite sa k im ešte vrátim.
Mne sa páčili všetky knihy, prečítala som ich jedným dychom a určite doporučujem prečítať dávam 5 hvizdičiek