alexis818 alexis818 komentáře u knih

Zimní slib Zimní slib Rosie Goodwin

No,tedy,to byla Nádherná kniha.Prekrasne se četla a byla hezky napínavá.Skoda,že u nás není přeloženo více knih od této autorky.Cetla jsem i Přístav naděje a to bylo taky moc pěkné.Tesim se na další díl této série.

23.09.2022 5 z 5

Dům pod jasany Dům pod jasany Stuart Neville

Tak to bylo docela hustý.Obe linie byly velmi čtivé a příběh se mě hodně dotknul.Doporucuji.

16.09.2022 4 z 5

Hradba mlčení Hradba mlčení Tracy Buchanan

No,hodně dobře psycho.Byla to docela síla.Nekteri lidé jsou opravdu schopni snad všeho.

20.07.2022 5 z 5

Něžná náruč větru Něžná náruč větru Alexander Stainforth (p)

Od autora jsem četla Zimní zamek,moc se mi to líbilo a tato kniha byla snad ještě lepší.Jsem moc spokojená,byla to krása,strávila jsem s knihou krásné a napínavé chvíle.

13.07.2022 5 z 5

Skrytá slova Skrytá slova Alex van Tonder

Velmi dobře se četlo.Kniha je dobrá psychologická sonda do života ženy,která potřebuje být sama sebou a je to velice těžké.Mne se moc líbila a nutí k zamyšlení.

08.07.2022 4 z 5

Pandemie Pandemie Franck Thilliez

Jako vždy skvělé a bezkonkurenční.Franck je opravdu jednička a jeho knihy nahání hrůzu z toho ,že je to možné a že se to děje.Styl psaní je taky skvělý a člověk jen kouká,že už je konec.Mohu jen doporučit.

02.07.2022 5 z 5

Krámek s hedvábím Krámek s hedvábím Dinah Jefferies

Moc krásná kniha,popravdě nechápu,proč má tak nízké hodnocení,je velmi zajímavá i proto,že se Příběh odehrává v zemi,která je pro nás dost neznámá.Pribeh se četl velmi dobře,žádná hluchá místa a dost zajímavosti z doby,kdy Vietnam ještě bojoval o svou nezávislost.Ja byla hodně spokojená.

19.05.2022 5 z 5

Dům na Riviéře Dům na Riviéře Natasha Lester

Krásný roman.Moje srdcovka je Skříň plná Diora a jen proto nedávám 5 bodů,ale jinak je to opravdu krásné čtení,autorka prostě umí.

09.05.2022 4 z 5

Jestli to řekneš... Jestli to řekneš... Gregg Olsen

Uf,tak jsem tu ohavnost dočetla.Hruza,je až neuvěřitelný,kolik zla může být v jednom cloveku.Pribeh byl nicméně zajímavý,hlavně proto,že se skutečně odehrál.Mne se ale vůbec nelíbil styl,jak to bylo napsáno.Chtela jsem to asi desetkrát zahodit,ale nakonec jsem statečné dočetla,ale nikdy víc.

16.04.2022 3 z 5

Hned vedle Hned vedle Leah Montgomery

Naprosto neodolatelná kniha.Skvele napsáno,Příběh graduje až do nepředstavitelné konce.Moc se mi to líbilo.

07.04.2022 5 z 5

Kateřina Aragonská: Pravá královna Kateřina Aragonská: Pravá královna Alison Weir

Krásná kniha.Autorka velice čtivé popsala život i dějiny této ctnostne ženy,kterou je třeba jen obdivovat.Skvele a obohacují čtení.

04.04.2022 5 z 5

Mé lži Mé lži Heather Gudenkauf

Za mě velmi dobrá kniha.Pribeh,že kterého mi běhala zimnice a moc pěkný styl psaní.

15.02.2022 5 z 5

Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Opravdu výborně napsaná kniha.Vezme vás za srdce.Neni zde prvoligové zaměření jen na ty hrůzy,které ti neboli lidé museli zažívat,ale je to spojené s velkými city a překrásným přemýšlení o životě a o knihách,které nás mnohdy i v dnešním světě drží nad vodou.Me tedy určitě.Krasna kniha.

10.02.2022 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Další že série s Davidem Rakerem a opět skvělé čtení.Tentokrat z prostředí filmového průmyslu a neskutečně napínavé s logickým zakončením,které vše vysvětlí.Nesmrtelnost Davida není nutné komentovat,to k tomu prostě patří.

30.01.2022 5 z 5

Zimní zámek Zimní zámek Alexander Stainforth (p)

Moc pěkná kniha.Obalka překrásná a tak i příběh,ani jsem nečekala takové napětí.Opravdu moc hezké čtení.

19.01.2022 5 z 5

Cesta domů Cesta domů Sebastian Fitzek

Zatím nejlepší kniha tohoto spisovatele.Name zapůsobila fakt hodně.Je opravdu dobrý vypravěč psycho,mě úplně rozložit.Donuti člověka hodně se zamyslet,bylo mi z toho až zle.Takze za mě fakt dobrý.

08.01.2022 5 z 5

Útěk ze světa Útěk ze světa Lucinda Berry

Pěkně, napínavé a velmi emotivní. Takto obnazeny příběh s touto tématikou, nechci více prozrazovat, jsem ještě nečetla. Takže ano, líbilo.

24.12.2021 5 z 5

Pařížská švadlena Pařížská švadlena Natasha Lester

Kniha byla krásná, ale rozhodně nepřekonal Skříň plnou Diora. Přesto jsem dala plný počet, protože autorka prostě umí.

17.09.2021 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Velmi pěkný thriller. Jsem mile překvapená, pořídím si i další knihy autorky. Příběh byl čtivý, graduji i, drsný a konec super.

06.09.2021 4 z 5

Zmizelá apatykářka Zmizelá apatykářka Sarah Penner

Skvělé. Tak tohle se opravdu moc povedlo. Velmi originální téma, čtivé, napínavé. Na to, že je to autorcina prvotina prostě super. Doufám, že se dočkáme i dalšího díla.

12.08.2021 5 z 5