AliceTief komentáře u knih
Je pravda že příběh je velice poutavý, zápletka dobrá, ale je fakt že pasáže co se sexu týče už jsem potom přeskakovala, už toho bylo celkem moc =D
Velice poutavý příběh, autorka vůbec nezklamala, měla jsem přečteno za jeden den =)
Po takové knížce člověk musí upadnout do deprese i kdyby nechtěl. Každopádně jsem ráda, že jsem si knížku přečetla, už jsem přečetla pár knížek s tímto tématem, ale ještě nikdy jsem se nezamilovala do obou mužských postav. Ryleho je mi neskutečně líto, ale jsem ráda, že se Lily rozhodla jak se rozhodla, i když jsme to všichni obrečeli.
Trošku mě mrzelo, že happy end s Atlasem byl zatraceně krátký, ale celkový dojem knížky zaslouží plný počet hvěd =)
Za mě určitě milé překvapení, příběh se mi líbil daleko víc než druhý díl (Ten byl na mě moc extra-drama). Tenhle díl byl pohodovější, za jeden den přečtený, hlavní hrdina i malá Peppy naprsto super! Už se těším na nejmladšího ze sourozenců =).
Nezbývá než souhlasit s ostatními, knížka ani autorka vůbec nezklamaly....moc krásný příběh =)
Doporučil přítel, hodně jsem se nasmála, za jedno odpoledne přečtený, ale znovu to číst nemusím. Jak bylo zmíněno, taková oddechovka k vodě????
Naprosto mě tato série dostala. Nemůžu si pomoct, ale určitě jsem tuto sérii nečetla naposledy =D Za mě nejlepší postava kapitán Thorne, prostě neměl chybu a ty jeho hlášky =D
Za mě velice pěkné čtení, super hlavní hrdinka. Četlo se velice dobře, ale tak trošku sem si říkala, jako jestli to fakt myslí vážně, že si tam celý 3 roky užívá s holkama na střední, Tate na to jen kouká jak ji navíc šikanuje a nedokáže se mu postavit. A najednou, když kluk otočí hodí ji kost a ona po něm skočí? myslím že ho určitě mohla minimálně víc podusit.....
Ubrala jsem hvězdičku za ten konec, nemusel to být happy end o 20 let později, ale trošku rozepsat se mohla. Jinak se mi příběh velice líbil a KONEČNĚ hlavní hrdinka, která není úplná topmodelka =)
kniha se četla doslova jedním dechem, naprosto skvělý příběh a moc pěkně napsané =)