Alien. komentáře u knih
Na oddych a čtení bez přemýšlení supr. Často jsem se u knížky smála, je napsaná přesně mým humorem.
Příjemně mě překvapila, jelikož je to o sebevraždě, tak jsem čekala spíše depresivní knížku, ale vůbec to tak nebylo. Příběh je emotivně a opravdu krásně napsaný. Za mě doporučuji :)
Knížka se nečetla přímo 'jedním dechem', ale rozhodně byla zajímavá. Akorát jsem nepochopila, kdo byl Tajný přátel, ale to už je moje mínus :)
V knížce bylo nekonečno přídavných jmen a pořád se zbytečně moc popisovalo místo, občas jsem se sice i bála, ale kdyby byla knížka delší, ani bych ji asi nedočetla...
Od začátku bylo jasné, jak to skončí a i přes to to bylo zajímavé a krásně se to četlo :) Určitě doporučuji.
Knížka se četla dobře a podle mě se docela liší od ostatních knížek od Lenky, což ale knížce nic neubírá :)
Druhý díl je celkem zajímavý, ale jediné co mi vadilo bylo chování Radky, každou kapitolou jsem měla větší chuť ji jít minimálně uškrtit! :) A pak mi hrozně- nevím, čím to bylo, vadil Erik! Každopádně příběh 'O Radce' je úžasný, takže je potřeba přečíst všechny tři díly :)