alisie komentáře u knih
Zase jsem se nechala nachytat na obal a zajímavý název, takže vůbec, sice to bylo docela čtivé, ale příběh nula - fňukání, že on odešel, blablabla.. A kde je to psané na obale - zábavné, chytré, vtipné, komediální, svěží a inteligentní? Nikde, prostě jsem to nenašla. A ukončit příběh "Jane, není to poslední muž, kterého kdy budeš milovat." "Není to poslední muž, který kdy miloval TEBE."
Člověk čeká, že původce slov se přizná k touze po hlavní hrdince a po roce, kdy spolu bydlí, chodí kolem sebe, ale každý má své trápení, který ona řeší fňukáním a on zástupy stále nových a nových žen, to konečně dají dohromady. A přesně tak to nedopadne.
Při čtení upoutávky na knihu jsem málem přejela v metru, moc jsem si chtěla po dlouhé době udělat radost a koupit si jí. To bylo naposled, kdy jsem se do knihy začetla naplno, nebála jsem se, čekala jsem zvraty tam, kde nebyly. Sice jsem nepředvídala děj, ale napětí, tajuplno, kde jsi se v knize schovalo?
Až příliš autor propaguje své vyvinuté prostředky, dost se opakuje, ale recepty vypadají pěkně, kromě použití surovin, co běžně nemáme u sebe.
Jak se z na alkoholu závislém právníkovi stala běžecká celebrita. Fajn, je dobře, že se zvednul, začal něco dělat a protože chtěl a měl kolem sebe zázemí, tak dokázal, že i na veganské stravě lze být tím nejlepším běžcem. Možná až zbytečně dlouho popisoval svoje začátky, které s běžeckou kariérou nesouvisely.
Vítaná změna, žena, která běžela náročné běhy a píše o tom mile.
Příjemné povídky z říše fyzikálních tajemství, autorku to asi velmi musí bavit a je dobrým vypravěčem, sem tam jsem se smála i nahlas.
Spíše zklamáním, kniha mi nic nedala, nic nevzala, rozhodně mě nemotivovala vzít boty a jít ven běhat, občas jsem nepoznala, kde příběh končí a kde začíná druhý. Možná je to nejlepší běžec, ale tuhle knihu psát neměl.
Smála jsem se u ní méně, než u prvního dílu Na cestu, ale i tak to bylo velmi příjemné čtení, co se vešlo do každé kabelky nebo batohu.
očekávání bylo větší, ale nebylo to špatné
Podle knihy si sama trénink nesestavím, asi nemám tolik píle a vytvalosti. Některé informace byly pro mě novinkou a spoustu věcí jsem nepochopila a nevstřebala.
Sice tam občas bylo dost jmen, ale jinak to byl poutavý příběh, kdy jsem do poloviny knihy myslela, že Alžběta Bathoryová je nevinná.
Nemohla jsem se zbavit pocitu, že jsem knihu četla, přesto jsem si děj nevybavila. Spíše podprůměrné čtení.