alisondidilaur
![Proroctví Proroctví](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113727/proroctvi-FZI-113727.jpg?v=1610442355)
Nejdřív jsem si říkala jestli má cenu vůbec ji začít číst.Jenže mi to nedalo a sedla jsem si k ní.A rozhodně toho nelituji!!! I když mi zezačátku nesedl Jason nakonec se mi zalíbil a dokázala jsem se do něj vžít.Rozhodně se těším na celou serii.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hádův chrám Hádův chrám](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184314/haduv-chram-0iv-184314.jpg?v=1450299202)
Tak jako ostatní díly se mi tenhle díl moc líbil.Zbožňuji Percyho Jacksona,proto jsem ráda,že je i tady Od Ricka Riordana snad není kniha která by se mi nelíbila.Těším se na poslední díl. A doufám,že opět začne psát nějakou podobnou sérii :).
![Poslední z bohů Poslední z bohů](https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87012/percy-jackson-posledni-z-bohu-RQF-87012.jpg?v=1434793644)
Já jsem díl od dílu celé serie byla víc a víc nadšená.A tohle byl naprotsto bombastický konec,i když mě je strašně líto Luka.Toho kluka i když to byl jak se říká padouch jsem si naprosto zamilovala.Ale zase bylo velmi statečné jak se na konci zachoval.Přesto mě jeho ztráta mrzí :( :D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)