alisondidilaur komentáře u knih
Tuhle knížní sérii naprosto zbožňuji.Musela jsem si pořídit všechny díly :)
Já nevím jak ostatní,ale mě se kniha moc líbila.Shlédla jsem nejdříve seriál i oba filmy a přečetla jsem si recenze a nic jsem nečekala.Ale opravdu povedená kniha!!
Knihu jsem odložila.Nemohla jsem se do ní začíst.Proto nejze hodnotit jaká byla.
Nečekala jsem,že se mi zalíbí.Prvních pár stránek jsem přemýšlela,zda nemám knihu odložit.Nakonec jsem ráda,že jsem ji dočetla a těším se na další díl.
Na těchto příbezích čarodějnice Mildred jsem vyrůstala.A i po letech ji mám ráda.
Jako ostatní díly prostě bombastická.Tato serie je jedna z mých oblíbených.Těším se na poslední díl jak to vše dopadne!
Kniha byla přesně podle mého gusta.Doporučuji pro ty kdo má rád fantasy :)
Alex Flinn je neuvěřitelná autorka!!Knížku jsem zhltla za den,protože jsem se doslova od ní nemohla odlepit.Líbí se mi,že se tam sice okrajově ale přeci objevil Nick a že to bylo rozvedeno jako menší pokračování z pohledu Caitlin.Jedním slovem knížka je dokonalá!!!Já jí nemám co vytknout a těším se na další knížku od Alex Flinnové a doufám,že bude co nejdřív.!
Je to moje první knížka od této autorky.Obávala jsem se,že mě nebude bavit a čekala jsem velkou nudu.Ale musím říct,že Tess píše bombasticky.Do postav se dá dobře vžít,zápletka byla velmi dobrá a píše o věcech,které se opravdu stali.Takže jsem knihu zhltla za den :).Zárověň už vím co chci dále číst :)
Tak na Percyho jsem se těšila nejvíc.V prvním díle mi chyběl.Ale dočkala jsem se :)