Roztomilá malá tajemství přehled
Sara Shepard
Vrah Alison DiLaurentis je za mřížemi a s tajemnou -A je také konec. Holky si mohou po dlouhé době vydechnout, protože netuší, že se chystám navázat, kde -A skončila. Plán mám připravený. Co myslíte, na koho si posvítím ze všech nejdřív? Na Hannu, Emily, Ariu a Spencer. Vsadím se, že nebude dlouho trvat, než se děvčata zase do něčeho namočí – hlavně teď, když si myslí, že je -A nehlídá. Uhodnete, do čeho se spadnou tentokrát? Nebojte se, já se pěkně přikrčím… a budu je pozorovat. S očima na stopkách přijdu na to, jaké mrchy v nich skutečně dřímají. Odhalím všechno, spolehněte se.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2013 , BB artOriginální název:
Pretty Little Secrets, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Roztomilá malá tajemství. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Četla jsem jako jako poslední díl série.
Hanna problémy s jídlem a tatínkem, který je na zabití. I když mám Hannu rada je to módní sluníčko, balení trenéra na mě působilo trapné.
Emily hodná holka, co prahne po lásce a kamarádství. Její tajemství se mi líbilo.
Aria Mám ji ráda je svá, nevim co dodat.
Spencer její příběh na mě jako tajemství nepusobilo.
Všechny knihy mam moc ráda.
Čte se rychle ale jinak nic moc. Příběhy nejsou moc zajímavé (Aria WTF? Spencer jakbysmet. Někdy mě opravdu překvapuje bezmozkové chování hlavních hrdinek :D). Za mě zbytečná vsuvka.
Knižní novinky (22. - 31. 1.)
21.01.2013
Kniha Roztomilá malá tajemství v seznamech
2011 | Roztomilé malé lhářky |
2012 | Hra lží |
2013 | Roztomilá malá tajemství |
2016 | Perfekcionistky |
2013 | Dvě pravdy a lež |
Velmi čtivé, každá dívka skrývá své tajemství, o kterém ví ale i osoba s pseudonymem A. Jako doplněk zajímavé, ale při takovém množství dílů si říkám, jestli už to nebylo krapet zbytečné.