Roztomilá malá tajemství přehled
Sara Shepard
![Roztomilá malá tajemství Roztomilá malá tajemství](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143661/roztomila-mala-tajemstvi-143661.gif?v=1357069613)
Roztomilé malé lhářky série
0. díl >
Vrah Alison DiLaurentis je za mřížemi a s tajemnou -A je také konec. Holky si mohou po dlouhé době vydechnout, protože netuší, že se chystám navázat, kde -A skončila. Plán mám připravený. Co myslíte, na koho si posvítím ze všech nejdřív? Na Hannu, Emily, Ariu a Spencer. Vsadím se, že nebude dlouho trvat, než se děvčata zase do něčeho namočí – hlavně teď, když si myslí, že je -A nehlídá. Uhodnete, do čeho se spadnou tentokrát? Nebojte se, já se pěkně přikrčím… a budu je pozorovat. S očima na stopkách přijdu na to, jaké mrchy v nich skutečně dřímají. Odhalím všechno, spolehněte se.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2013 , BB artOriginální název:
Pretty Little Secrets, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Roztomilá malá tajemství. Přihlašte se a napište ho.
![Nikychlupova Nikychlupova](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/299927/m_nikychlupova-nar.jpg?v=1613240322)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
(SPOILER)
Četla jsem jako jako poslední díl série.
Hanna problémy s jídlem a tatínkem, který je na zabití. I když mám Hannu rada je to módní sluníčko, balení trenéra na mě působilo trapné.
Emily hodná holka, co prahne po lásce a kamarádství. Její tajemství se mi líbilo.
Aria Mám ji ráda je svá, nevim co dodat.
Spencer její příběh na mě jako tajemství nepusobilo.
Všechny knihy mam moc ráda.
![EvieS EvieS](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/23671/m_evies.jpg?v=1733946848)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Čte se rychle ale jinak nic moc. Příběhy nejsou moc zajímavé (Aria WTF? Spencer jakbysmet. Někdy mě opravdu překvapuje bezmozkové chování hlavních hrdinek :D). Za mě zbytečná vsuvka.
Knižní novinky (22. - 31. 1.)
21.01.2013
Kniha Roztomilá malá tajemství v seznamech
v Mé knihovně | 124x |
2011 | ![]() |
2012 | ![]() |
2013 | ![]() |
2016 | ![]() |
2013 | ![]() |
Velmi čtivé, každá dívka skrývá své tajemství, o kterém ví ale i osoba s pseudonymem A. Jako doplněk zajímavé, ale při takovém množství dílů si říkám, jestli už to nebylo krapet zbytečné.