aliza komentáře u knih
Třetí díl Zvonokos, v podobném duchu jako první dva díly. Úsměvné pasáže střídají ty nudnější.
Druhý díl Zvonokos, opět lechtivý humor, opět pasáže dobře čtitelné a pasáže docela nudné.
Opět výborná kniha od autora, tentokrát autor zalovil ve vodách sci-fi. Bylo to tak napínavé, že jsem se od ní nemohla odtrhnout a četla jsem a četla, až jsem ji dočetla. Vřele doporučuji.
Tato kniha mne opět nezklamala, od začátku do konce se četla skvěle.
Knihy od Cooka jsou čtivé a mám je ráda. U této bych řekla, že měla pomalejší rozjezd, ale jinak super.
Špionážní romány, tajní agenti, drogové kartely nejsou pro mne úplně to pravé, ale nevadí mi, když se mi něco takového dostane pod ruku. A tahle kniha byla hodně dobrá, napínavá od začátku do konce.
Kniha se četla super, mělo to spád a děj, postavy byly často "na facku", jejich vzájemné chování bylo hnáno do extrémů, kdyby každá trochu "ubrala", mohlo to dopadnout úplně jinak, ale to by zase nevznikla knížka. Takže za mne stojí za přečtení.
Kniha se mi líbila, skvěle se četla, do konce jsem nevěděla, jak to dopadne, takže já jsem spokojená, zapomněla jsem na své starosti a neměla jsem problém ponořit se do děje.
Trochu mi trvalo, než jsem se začetla, ale jinak to nebylo špatné, od Nory se knihy čtou dobře, je to oddechovka, tajemno, láska, romantika. Vlastně vše, co od těchto knih očekávám. Jen jsou tak nějak všechny dost podobné, ale na odreagování super.
Trochu mi trvalo než jsem se "dostala" do děje, ale celkově to bylo zajímavé, hezké, konec byl tak nějak smutný, ale ano, jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Super, super, super! Knihu jsem doslova "zhltla" od začátku do konce. Nemám co vytknout, vyloženě mi "sedla".
Tak mě se kniha moc líbila. Líbil se mi i minulý díl. Díly před tím jsem nečetla, takže nemohu srovnat. A díky tomu jsem naprosto spokojená.
Před mnoha lety jsem četla pár Hayleyho romanů a tato kniha se ke mně dostala náhodou, kdy jsem ji objevila v knihbudce. Zpočátku jsem se nemohla začíst, musela jsem se pracně prokousat, ale pak děj nabral spád a kniha se četla dobře. Hlavní hrdina mi nebyl moc sympatický, takový ve svém oboru schopný a inteligentní, ale velký egoista, který střídal ženy jak na běžícím pásu.
Kniha, kterou jsem našla v knihbudce, moc jsem od ní neočekávala a jsem příjemně překvapená. Četla se velmi dobře, zápletka zajímavá, zkrátka moc se mi líbila.
Jsem na rozpacích co ke knize napsat.
Rozhodně se jí nedá upřít čtivost. Zajímavé osudy, spousta zvráceností a vulgarit. A je hodně k zamyšlení co je člověk schopen udělat, aby neprosáklo na povrch jeho tajemství. Ale když ji srovnám s první knihou od autora, tak jsem zkrátka trochu zklamaná.
Výborná kniha, která nám umožní vidět svět očima psychicky nemocného muže. Velice zajímavá a čtivá.
Že začátku jsem se nemohla začíst, ale pak jsem se prokousala začátkem a četlo se to dobře.
Do poloviny knihy jsem se nemohla začíst, ale pak to nabralo spád. Asi zbytečně moc postav a jmen, chvílemi jsem se ztrácela. Takový slušný průměr.