Alyssana komentáře u knih
Bylo neskutečně zajímavé přečíst si příběh sportovců na vrcholové úrovni. Autorka v knížce poukázala, jak nesnadné to je, a kolik za takovým úspěchem stojí dřiny. Krom toho zde ještě částečně rozebírá důležité téma, kterým je porucha učení, což chválím. Vždy v knížkách ráda vidím poukázání na nějaké téma, o kterém se úplně běžně nemluví. Knížka má sice pomalejší rozjezd, ale zhruba po sto stránkách děj nabere spád a už to vážně stojí za to. Zamilovala jsem si hlavní hrdiny i krasobruslařskou tématiku a příběh mě totálně vtáhnul, takže mi těch necelých pět set stran uteklo úplně samo. Jak je pro autorku už typické, tak i tato knížka je love-hate romantika a musím říct, že opravdu vydařená! Ivana Lukova jsem ze začátku stejně jako Jassmine nesnášela a postupně jsem si ho vážně zamilovala. Líbilo se mi, že se jejich vztah vyvíjel pomalu a přirozeně, jak už jsem říkala vážně jsem si čtení hodně užila. S jinými knížkami Mariany Zapaty nemůžu porovnávat, protože jsem zatím žádnou jinou nečetla, ale mám to teď určitě v plánu!
Mě knížka ohromně zaujala! Přistoupila jsem k ní s negativním názorem, že už nebude taková jako původní trilogie, ale byla úžasná!
A moc mě zajímá názor ostatních na to kdo by měl vyhrát selekci!