S láskou, Lukov přehled

S láskou, Lukov
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464121/bmid_s-laskou-lukov-dTd-464121.jpg 4 1157 1157

Kdyby někdo požádal Jasmine Santosovou, aby popsala posledních pár let svého života jediným slovem, určitě by bylo neslušné. Po sedmnácti letech – a bezpočtu zlomených kostí a nesplněných slibů – tuší, že se doba, kdy ještě bude soutěžit v krasobruslení, chýlí ke konci. Ale když přijde životní nabídka od arogantního idiota, kterého si posledních deset let představovala, jak ho strká pod rozjetý autobus, Jasmine možná bude muset všechno přehodnotit. Včetně Ivana Lukova. Vtipný tzv. slow burn příběh o rodící se náklonnosti mezi dvěma mladými lidmi v atraktivním prostředí krasobruslařských soutěží. Typický autorčin styl vyprávění z pohledu hlavní hrdinky, rázné dívky, která se musí prosadit v tvrdém konkurenčním prostředí a využít životní příležitosti i za cenu toho, že jí může dosáhnout jedině v partnerství s nenáviděným kolegou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

From Lukov with Love, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou, Lukov. Přihlašte se a napište ho.

Katy003
předevčírem 5 z 5

Na knihu jsem se velmi těšila. Prvních asi osmdesát stránek jsem si říkala, že se to zbytečně protahuje, ale pak...? Příběh mě vtáhl, nedokázala jsem přestat číst. Krasobruslení, láska, vášeň, odvaha. Skvělá kniha. Doporučuji!!!

ovsemzectu
18.12.2024 5 z 5

Kulti mě tolik neoslovil, ale tohle?! Snad se mi podaří co nejdříve sehnat a přečíst všechny autorčiny knihy, protože doufám, že budou stejně dobře napsané jako právě S láskou, Lukov.
Jednoznačně doporučuji! Tenhle příběh nabízí nejen skvělou romantiku, ale taky nahlédnutí do (poněkud drsného) krasobruslařského prostředí.

jasminecka
23.11.2024 4 z 5

Libil se mi nejen pribeh samotny, ale taky fakt, ze krasobrusleni neni jen kulisa - je ho tam moc a moc.
I kdyz mi trvalo se zacist, nastinovani udalosti busoucich ci vysvetlovani tech minulych mi prislo civilni a vubec ne tak krecovite, jako u jinych knih. Dobre to plynulo...
Lukov mohl byt trosku plastictejsi a chovani postav odpovodalo spis patnactiletym... ale celkove fajn cteni. Tak fajn, ze me lakalo otevrit knizku jeste jedno.

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

15.06.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Když vyšplháte na jisté vrcholky, nikdy již nesestoupíte, ale roztáhnete křídla a dál už poletíte.

Kniha S láskou, Lukov v seznamech

v Přečtených1 453x