Drahý Aarone přehled
Mariana Zapata
Román americké autorky je zčásti psaný formou e-mailů a krátkých textových zpráv. „Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrovolnice pro dopisování s vojákem v zámoří. Pokyny jsou jednoduché: jeden dopis nebo e-mail týdně po dobu jeho nasazení. Jasné jako facka. Není to poprvé, co si takhle s nějakým vojákem píše. Co by ji tak asi mohlo překvapit? Jedna drobnost by tu možná byla: to, že se do něj zamiluje až po uši.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , Fragment (ČR)Originální název:
Dear Aaron, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drahý Aarone. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Měla jsem dlouhou čtecí krizi, toto kniha mě z ní dostala, protože je napsaná převážně ve zprávách. Čte se docela rychle, i když místy se to dost táhlo a bylo to pak docela nudné.
Líbilo se mi jak Aaron podporoval Ruby ve všem a byl tu pro ní. Aaron byl za mě dobře napsaný. Ale Ruby mi moc nesedla. Její chování bylo občas dětinské, stále opakovala, že je nudná, obyčejná, otravná.... jako by chtěla pořád slyšet, že to tak není...
Moje první knížka od Zapaty, sice tato mě nenadchla, ale zkusím další její knížky.
Lehká romantická oddechovka. Kniha se mi líbila, i když začátek byl pro mě pomalejší, ale jak začal odepisovat i Aarone, bylo to super. Slupla jsem ji během dvou dnů.
Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)
23.04.2023
Kniha Drahý Aarone v seznamech
milostné romány americká literatura romantika americké romány
2019 | Kulti |
2021 | S láskou, Lukov |
2020 | Rytmus, já & Malychin |
2022 | Srdcem proti zdi |
2023 | Drahý Aarone |
To bylo takové milé, jemné... Jednohubka a přece to bylo krátké. Prostě Zapatu můžu.