Srdcem proti zdi přehled

Srdcem proti zdi
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490663/bmid_srdcem-proti-zdi-4W2-490663.png 4 863 863

Vanessa Mazur ví, že dělá správnou věc. Necítí se špatně proto, že dává výpověď. Svou pozici asistentky, hospodyně a podržtašky předního obránce národního fotbalového týmu vždycky považovala za dočasnou. Teď má svoje plány, a ty už nezahrnují praní extra velkých spodků. Když ji ale Aiden Graves nazývaný Hradba z Winnipegu osobně požádá, aby se vrátila, je v šoku. Dva roky si jí ani nevšiml. Co má teď odpovědět muži, který je zvyklý dostat všechno, co chce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fragment (ČR)

The Wall of Winnipeg and Me, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srdcem proti zdi. Přihlašte se a napište ho.

Jara.v
včera 4 z 5

Nejdřív jsem si říkala, že je to pořád dokola, ale aspoň něco na odreagování. A zhruba od půlky už jsem se tak začetla, že jsem se nemohla odtrhnout. Povedená kniha, jen mi chvílemi přišla Vanessa dost natvrdlá.

Karolína18
16.11.2024 3 z 5

Povedená kniha, což je u této autorky už taková klasika. Líbil se mi pomalý rozjezd, ale už mi to přijde, že jsou všechny knihy na stejné brdo. Ale to sportovní prostředí má něco do sebe. Byla to příjemná oddychovka, ke které pochybuji, že budu mít někdy potřebu se vrátit. Dala bych víc hvězd, kdyby to nebylo od začátku jasné, chyběl mi tak jakýkoli zvrat.

ZNellyZ
22.10.2024 5 z 5

Bylo to perfektní. Měla jsem trochu čtecí krizi, ale tahle kniha mě naprosto nabudila. Aiden i Vanessa se Zackem byli naprosto skvělí a rozhodně se těším na volné pokračování. Zapata je prostě sázka na jistotu, když chcete perfektní romanci.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

15.06.2022

Program apokalypsy, Nick a Charlie a další knižní novinky (21. týden)

22.05.2022

Kniha Srdcem proti zdi v seznamech

v Přečtených1 058x