Amízek Amízek komentáře u knih

Koruna Koruna Kiera Cass

Hrozně se mi libí, jak se Amerika s Maxonem pořád milují. Prostě nerozlučná dvojka. Hezká kniha, s kezkým koncem. Děkuji za celou sérii a hlavně, obálky nikdy nezklamou. Opět nádherný obal. Za mě Eadlynin příběh není hezký, jak Američin, ale určitě přečíst všechny.

30.10.2020 4 z 5

První První Kiera Cass

Krása krása krása. Zase překrásný obal, i děj. Amerika, je prostě nezdolná. Konec byl dost zajímavý a zaskočil mě. Nemám, co víc psát. Jen ten Aspen mě mrzí. Doufám, že bude mít krásný život.

30.10.2020 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Opět obal úchvatný. Skvělé pokračování příběhu, takové chytnutí za srdéčko. Nebylo nouze o smutné, dramatické, roztomilé i vzrušující části. Postavy mám zamilované, Maxon, takové zlatíčko, Ameriku miluju, ale ta slova (Ameriko, tak už to udělej ! Ameriko, nebuď tak tvrdohlavá !) ta během čtení zaznívala. Taky hrozně miluju postavu Aspena a nemůžu si pomoct, ale přeju si, aby si zvolila jeho. Jediná postava, kterou nesnášim je král, jehož má Amerika " na háku" a vždycky něco vyvede, aniž by chtěla. Ach, jak mam tenhle příběh ráda.

30.10.2020 5 z 5

Eden Eden Helen Douglas

Eden jsem četla v 7. třídě. Nemůžu napsat, jaká pro mě před lety byla, co jsem měla za pocity a co bych vytkla, páč si ji už moc nepamatuji, ale vím, že velmi pozitivní názor tu byl. Byla jedna z prvních knih a dost se mi zamlouvala. Určena je pro dívky nejlépe 12-15 let, k tomuto věku je příběh velmi lichotivý. Dívkám doporučuji, taková odpočinková nenáročná kniha s hezkou fantazií.

10.10.2020 4 z 5