amladar komentáře u knih
Další vynikající napínavá kniha. Jsem spokojená a těším se na další.
Smutné, ale krásně napsané. Jelikož je to pravdivý příběh, patří můj obdiv celé rodině spisovatelky i ostatním, kteří jí pomáhali. Doporučuji.
Dávám 5 hvězdiček! Jak já toho Joa Nesbøho miluju!!! Už aby byly přeložené další knihy a děsím se toho až žádná nebude. Co budu bez Herryho dělat fakt nevím. Doporučuji a se Sněhulákem je to pro mě nejlepší jeho kniha.
Krásně napsaný příběh. Obdivuji spisovatele s jakou lehkostí tuto knihu napsal. Je v ní vše co může člověka potkat - láska i nemoc, ale přišlo to na hrdiny knihy moc brzo. Nemůžu na knihu přestat myslet a těším se (je to asi divné) jak se brzy Hazel s Gusem setká a budou spolu a prožijí si to krásné znovu a jinde.
Jsem překvapená, co se v naší republice dělo a čeho všeho byla "strana" schopna ze účastnit. Pracovala svižně, ale rozhodně ne pro blaho lidí. Krásně a srozumitelně napsané, doporučuji všem věkovým skupinám.
Vynikající kniha, neobvyklá zápletka, zvláštní propojení minulosti a současnosti. Celou dobu jsem neměla tucha kdo je ten zaklínač a ten konec... Doporučuji těm, kdo mají rádi knihy bez velkých krváků s trochou psycha.
Tentokrát dávám jenom 4 hvězdičky. Od Tess jsem zvyklá na větší napětí a zajímavější zápletku. Ale doporučuji, vůbec to není špatná kniha.
Tak domotaný děj, nuda, žádné napětí, že jsem musela napnou všechny síly, abych knihu vůbec dočetla. Je mi líto, ale přidávám se ke skupině čtenářů, které tato kniha vůbec nechytla.
Velmi zajímavá kniha, psycho jak má být. Autorka si mohla trochu pohrát s koncem, bylo to takové rychle utnuté, nicméně doporučuji :-)
Bezvadný thriller, tajemný, občas nechutný. Jen s tím koncem mám trochu problém... No už aby byla další knížka.
Musím dát 4*, protože autorka knihou Ptáčník nasadila laťku příliš vysoko. Trošku rozvláčné, mírné nudné chvilky, ale jinak dobrý thriller.
No tak jsem mile překvapena touto knihou. Napětí, bezva námět, překvapení a super konec. Tajně doufám, že pan Parsons bude pokračovat a klidně i s hlavním hrdinou. Doporučuji!!!
Kniha není špatná, ale nenadchla. Konec jsem čekala jiný a delší.
Nevím nevím, ale tuto knihu jsem nepochopila. Ze začátku mě kniha chytla, ale posléze jsem se jí prokousávala velmi velmi těžko. Bezvadný námět, ale nějak špatně uchopený. Někde jsem četla, že kniha je pro chytré čtenáře, tak já k nim asi nepatřím. Škoda.
Další bezchybná kniha, super zápletka a nezvyklý konec. Doporučuji.