Áňa 998 komentáře u knih
Tohle je hodně šílený díl, ve kterém se mi zdálo, že už ani sama autorka neví, o jaký příběh by se opřela. Nakonec ale milé překvapení, které mě bavilo od začátku do konce!
Mangu jsem dlouho nečetla, jednička Gantz mi doma ležela už pěkně dlouho. Rozhodně akční a pěkná manga, možná se podívám po dalších dílech.
Po dlouhé době jsem se dokopala do dočtení celé snové série, po takové pauze mezi druhým a třetím dílem se mi fakt nechtělo. Nakonec jsem Třetí stříbrnou knihu přečetla a dala mi pěkně zabrat, tohle už asi není čtení pro mě :-)
Tohle je totální nezbytnost pro každého fanouška Středozemě! Nejenže kniha krásně vypadá, od božích desek až po nádherné ilustrace, ale je plná zajímavostí a detailů, které Vám mohly uniknout :-)
Je to takové to jednodušší čtení, které neurazí, ale ani příliš nepřekvapí. Jako odpočinková četba ideální :-)
Hygge knihy mám moc ráda, a proto jsem si ani tuhle nemohla nechat uniknout. Nebyla špatná, ale bavila mě o něco méně než Život zn. Hygge :-)
Napínavý a promyšlený příběh do posledního detailu...
Četla jsem Tajnou řeč těla kvůli škole, a musím říci, že líp jsem si vybrat nemohla. Zajímavé čtení!