Áňa 998 Áňa 998 komentáře u knih

Jeden hrob za druhým Jeden hrob za druhým Jeaniene Frost

Tohle je hodně šílený díl, ve kterém se mi zdálo, že už ani sama autorka neví, o jaký příběh by se opřela. Nakonec ale milé překvapení, které mě bavilo od začátku do konce!

02.03.2019 5 z 5

Gantz 1 Gantz 1 Hiroja Oku

Mangu jsem dlouho nečetla, jednička Gantz mi doma ležela už pěkně dlouho. Rozhodně akční a pěkná manga, možná se podívám po dalších dílech.

02.03.2019 3 z 5

Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Po dlouhé době jsem se dokopala do dočtení celé snové série, po takové pauze mezi druhým a třetím dílem se mi fakt nechtělo. Nakonec jsem Třetí stříbrnou knihu přečetla a dala mi pěkně zabrat, tohle už asi není čtení pro mě :-)

02.03.2019 3 z 5

Tolkienovi hrdinové Tolkienovi hrdinové David Day

Tohle je totální nezbytnost pro každého fanouška Středozemě! Nejenže kniha krásně vypadá, od božích desek až po nádherné ilustrace, ale je plná zajímavostí a detailů, které Vám mohly uniknout :-)

02.03.2019 5 z 5

Bohyně osudu ze Salonu d'Amour Bohyně osudu ze Salonu d'Amour Anna Jansson

Je to takové to jednodušší čtení, které neurazí, ale ani příliš nepřekvapí. Jako odpočinková četba ideální :-)

Hygge a polibky Hygge a polibky Clara Christensen

Hygge knihy mám moc ráda, a proto jsem si ani tuhle nemohla nechat uniknout. Nebyla špatná, ale bavila mě o něco méně než Život zn. Hygge :-)

02.03.2019 4 z 5

Krverůž Krverůž A.G. Howard (p)

Pro mě o trochu slabší než Šepotání, ale i tak skvělé čtení!

Gemina Gemina Amie Kaufman

Skvělé pokračování, snad třetí díl nezklame ;)

23.11.2018 5 z 5

Opona: Poslední případ Hercula Poirota Opona: Poslední případ Hercula Poirota Agatha Christie

Napínavý a promyšlený příběh do posledního detailu...

20.11.2018 5 z 5

Tajná řeč těla Tajná řeč těla David Lewis

Četla jsem Tajnou řeč těla kvůli škole, a musím říci, že líp jsem si vybrat nemohla. Zajímavé čtení!

13.11.2018 5 z 5