ÁňazLabyrintu komentáře u knih
Mně to v porovnání s ostatními knížkami tohoto typu přišlo dost slabé. Minimálně v tom srovnání s dalšími německými autorkami rozhodně. :/
Asi to bude hlavní hrdinkou, která mě svým jednáním a chováním neskutečně iritovala a v některých chvílích tam měla takové zkraty, že jsem se chytala za hlavu. Zaujala mě však nádherná obálka a taky vedlejší postavy, takže sérii ještě úplně nezavrhuji, a jestli se objeví další díly, ze zvědavosti po nich pravděpodobně sáhnu a doufám, že budou lepší.
Za mě zatím nejslabší díl série, i když je to spíše vlastně taková doplňovací novelka. Myslela jsem, že se dozvím něco, co mě přiměje Levanu aspoň trochu litovat, a přestože to byl možná malinko účel tohoto prequelu (přece jen to neměla úplně lehké se svou sestrou), tak se mnou to nepohnulo ani o píď a Levanu nemám ráda pořád stejně a akorát mě to přesvědčilo o tom, že je fakt zahořklá a psycho odmalinka.
Bylo to napsané moc dobře, je to celkem důležité číst před tím, než se pustíte do Winter, abyste pochopili, kde se Winter vůbec vzala.
Nemám tomu asi co vytknout. Bylo to čtivé, napínavé, a když už jste si mysleli, že je konec zvonec, tak autorka vás hodně rychle vyvedla z omylu a přidala zase nějaké šokující zvraty. Nenudila jsem se a rozhodně mě to přiměje se k YA thrillerům po pár letech zase vrátit a více jim věnovat pozornost. Protože to byla pecka.
Podle mě zatím nejlepší díl Briar U, i když jsem ještě nečetla Výzvu. Dokonce to málem předčilo Návrh a Plán, které mám od Elle Kennedy nejraději.
Od téhle knížky jsem neměla moc vysoká očekávání. Chtěla jsem jen nenáročnou romanci v mafiánském prostředí. Musím říct, že ze začátku jsem se docela nudila a nepřišlo mi to moc originální. Hlavní hrdinka působila lehce naivně a občas jsem si říkala, kde nechala mozek. Pak se to ale rozjelo, začalo se všechno rozuzlovat a přišla akce. Jen té romantiky na mě bylo trochu málo a přišlo mi, že to pouto mezi Sofií a Nicem je takové...prvoplánové a nedotažené? Možná. Co se ale musí nechat, je fakt, že autorka si koncem slibně nakročila k druhému dílu, který by podle mě mohl být daleko zajímavější, proto se do něj pustím.