ÁňazLabyrintu ÁňazLabyrintu komentáře u knih

Spálené mosty Spálené mosty Tami Fischer

Mně to v porovnání s ostatními knížkami tohoto typu přišlo dost slabé. Minimálně v tom srovnání s dalšími německými autorkami rozhodně. :/
Asi to bude hlavní hrdinkou, která mě svým jednáním a chováním neskutečně iritovala a v některých chvílích tam měla takové zkraty, že jsem se chytala za hlavu. Zaujala mě však nádherná obálka a taky vedlejší postavy, takže sérii ještě úplně nezavrhuji, a jestli se objeví další díly, ze zvědavosti po nich pravděpodobně sáhnu a doufám, že budou lepší.

13.09.2022 2 z 5

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Za mě zatím nejslabší díl série, i když je to spíše vlastně taková doplňovací novelka. Myslela jsem, že se dozvím něco, co mě přiměje Levanu aspoň trochu litovat, a přestože to byl možná malinko účel tohoto prequelu (přece jen to neměla úplně lehké se svou sestrou), tak se mnou to nepohnulo ani o píď a Levanu nemám ráda pořád stejně a akorát mě to přesvědčilo o tom, že je fakt zahořklá a psycho odmalinka.
Bylo to napsané moc dobře, je to celkem důležité číst před tím, než se pustíte do Winter, abyste pochopili, kde se Winter vůbec vzala.

08.09.2021 4 z 5

Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Nemám tomu asi co vytknout. Bylo to čtivé, napínavé, a když už jste si mysleli, že je konec zvonec, tak autorka vás hodně rychle vyvedla z omylu a přidala zase nějaké šokující zvraty. Nenudila jsem se a rozhodně mě to přiměje se k YA thrillerům po pár letech zase vrátit a více jim věnovat pozornost. Protože to byla pecka.

24.07.2021 5 z 5

Hra Hra Elle Kennedy

Podle mě zatím nejlepší díl Briar U, i když jsem ještě nečetla Výzvu. Dokonce to málem předčilo Návrh a Plán, které mám od Elle Kennedy nejraději.

30.06.2021 4 z 5

Vendeta Vendeta Catherine Doyle

Od téhle knížky jsem neměla moc vysoká očekávání. Chtěla jsem jen nenáročnou romanci v mafiánském prostředí. Musím říct, že ze začátku jsem se docela nudila a nepřišlo mi to moc originální. Hlavní hrdinka působila lehce naivně a občas jsem si říkala, kde nechala mozek. Pak se to ale rozjelo, začalo se všechno rozuzlovat a přišla akce. Jen té romantiky na mě bylo trochu málo a přišlo mi, že to pouto mezi Sofií a Nicem je takové...prvoplánové a nedotažené? Možná. Co se ale musí nechat, je fakt, že autorka si koncem slibně nakročila k druhému dílu, který by podle mě mohl být daleko zajímavější, proto se do něj pustím.

30.06.2021 3 z 5