Andrea7272 komentáře u knih
Super, super počteníčko. Série se čte sama. Je to napínavé od samého začátku do poslední strany :-)
Těším se na pokračování !!!!!
No,to bylo tedy !!!!! Ten konec, no děsivé.
Propletené, napínavé i děsivé a to mě baví.
Byla to moje první kniha od tohoto autora a jdu na další!
Super i druhý díl stojí za přečtení jen ten Beneš :-(
sympaťák - no snad ?????? :-)))
Další díl se mi líbil a Poe s Tilly - super dvojka :-) jdu na další díl :-)
Česká detektivka za mě super čtení :-) Četla se dobře,jména se dobře pamatovala. Dávám 5 hvězd :-)
Druhý díl opět super počteníčko, mrtvol opravdu hodně !!!!
Jdu do třetího dílu a moc se těším :-)
No tedy ..... :-) za mě super čtení. Napínavé a vůbec jsem ten konec nečekala :-)
Stojí za přečtení a jak jinak pět * !!!!!
Jediným slovem krásné !!!
Krásný příběh, kde bylo napětí , smutek, umění a i láska. Opravdu doporučuji :-)
Drsné a to mám ráda !!!! Doporučuji je to opravdu napínavé :-)
Po dlouhé době jsem měla šťastnou ruku a sáhla po super knize!!!!!
Napínavé, čtivé - doporučuji :-)
Pěkná kniha, četla se dobře a napínavý konec, když jsem si to představila , tak bych se klepala strachy taky :-)
Co napsat k této knize a zvlášť od Keplera ? Super, napínavé od začátku až do konce :-) Nic jiného napsat ani nejde :-) Doporučuji !!!!!!
Za mě skvělé . Napínavé,zamotané,celkem drsné.Moje druhá kniha od této autorka a začíná mě bavit.Dávám plný počet a jdu na druhý díl :))
Tak zase mě Bryndza nezklamal. Úplně úžasný,vymazlený každý okamžik. Napínavé,docela některé pasáže až fakt drsné,ale super!!! Nechtěla bych se tedy Peterovi ani Zrzkovi dostat pod ruku,bojim,bojim :))) Těším se na další,moooc !!!!
Od této spisovatelky první knížka a jsem nadšená. Moc se mi líbila napětí od začátku do konce, čarodějnictví mě moc bavilo a konec tedy překvapivý. Tak tohle je thriller!!! Jsem spokojená a hledám další knihu ke čtení od této spisovatelky a samozřejmě ji řadím mezi své oblíbené ....
Kniha se mi líbila,měla jsem husí kůži při popisování, co se dělo. Napínavé a zajímavé rozluštění na konci.
Dávám plný počet !!!
Nebylo to špatné. Příběh zajímavý i napínavý. Dobře se četlo.
Moc vydařená série !! Přála bych si víc , ale bohužel no :-(
Beru další knihu od spisovatelky !!!!