andulka1406

Knížka se mi líbila. Lauren mám ráda a život v LA mě odjakživa lákal. Je tu jistá podobnost s the Hills, ale ne nijak moc.

Knížka neurazí, nenadchne. Jsem zvědavá na další díly.

Pěkná oddechová knížka. Určitě se vám bude líbit pokud jste fanoušci 1D. Já teda ne, ale jako knížka to je pěkná. Vlastně fanfiction. Láska mezi Irene a Harry Stylesem.

Hořkosladký konec série. Hodně to na mě zapůsobilo. Kniha je celkem depresivní, alespoň pro mě, protože Janie to nemá vůbec jednoduché, ale kniha je skvěle napsaná! Lovkyně snů je skvělá série :-)

Dobrá knížka. Napínavá, ani jsem moc netušila jak dopadne. Zajímavé téma na knihu. Fandím spíše bad boyi Gabrielovi, ale uvidíme co přinese další díl :-)

Knížka byla zase něco jiného než ostatní. Zaujalo mě téma snů. Musíte si zvyknout na styl autorčina psaní. Mě nevadil, naopak se mi to líbilo. Už se těším na další dil.

Tenhle díl mě zklamal. Vadily mi jména postav, vadil mi pro mě nezáživný a docela zmatený děj. Všechny díly, krom tohoto se mi vážně moc líbily. Neříkám, že je špatný, ale mě prostě nějak nesedl.

Tenhle díl se mi moc nelíbil, ačkoli jsem se na něj těšila skoro nejvíc. Ale zase tu bylo nejlepší odhalení vraha, protože jsem to moc nečekala, že to bude právě tenhle. Jsem zvědavá na poslední díl Phoenix.

Lepší než první díl. Nastává tu několik několik nečekaných zvratů. Knížku jsem hltala, zajímalo mě jak to dopadne. Druhý díl byl více propracovaný. Líbilo se mi zasazení autistického chlapce do příběhu a odhalení Arizony, že vlastně nebyla nijak nafoukaná jak se zdála. A jak zemřela, mě nakonec celkem překvapilo. Těším se na další díl.

Taky dobrý díl, ale ta její sestra mě občas malinko štvala. Nicméně povedená oddychová kniha.

Taky bezvadný díl. Úsměvné a moc se mi to líbilo :)

Četla jsem už před pár lety. Moc mě bavila, super děj.

Zajímavý druh zpracování Gossip Girl..není to špatné.

Mě se kniha četla nějak těžko :/ ale byla pěkná, to nemůžu říct že ne. Ale nějak moc mě nezaujala. Zkusím číst ještě další díly strážců věčnosti.

Na knihu jsem se velmi těšila. Téma provázku je velmi zajímavé. Kniha nutí člověka k zamyšlení, jelikož defacto své provázky každý máme, jen je nevidíme. Co by se mohlo dít, kdyby jsme to však věděli nebo by to byla dokonce veřejná informace? Kniha se mi velmi líbila i když cca ve třetí čtvrtině mi přišla pomalejší, ale pak se to zase celkem rozjelo. Osudy všech postav mě zajímaly. Za mě hlavně velmi dobrá kniha k zamyšlení.

Miluju Bridgertonovi. Éra gentlemanů a dam. Mraky plesů, intrik a námluv. S touto knížkou jsem nešlápla vedle. Upřímně, od začátku mi bylo jasné, jak to dopadne, ale to je u těchto typů knížek a žánru docela normální. Kitty mě celkem bavila, ačkoliv její myšlení jsem chvílemi nechápala. Lord Radcliffe byl fajn, ale asi to nebyla postava, kterou bych si nějak uložila do paměti. Dostaneme se tu na spousta plesů a samozřejmě to tady jiskří romantikou. Možná jsem v knížce čekala trochu více humoru. Nenudila jsem se, ale některé pasáže byly moc zdlouhavé a ne moc záživné. Nicméně pokud máte rádi tuto dobu okolo roku 1818, tak si knížku určitě přečtěte.

Skvělá doplňková kniha pro fanoušky série Griša. Temnyj je moje top postava, takže tato kniha byla jasná volba. Dozvídáme se více o Alexanderově minulosti. Kresby jsou povedené a kniha je taková jednohubka.

(SPOILER) Příběh se četl velmi dobře. Hodně mě bavilo prostředí haciendy, Španělska a koní. Bylo fajn, že se zde objevovaly španělské výrazy. Linda i Daminán se mi zdáli fajn. Nicméně mi přišlo, že je tady až moc negativity. Jennis, Wiebke, Louis.. Vadily mi některé slovní obraty, což bude asi překladem : vzduch byl těhotný... a další. Taky mi vadilo o.k. místo standardního ok. A často se to tam opakovalo. Dvojí pohled se tady hodil. Nicméně mi přišlo, že za těch 304 stránek, se nic moc nestalo. Dějově to nebylo nic moc. Nejvíce mě asi zajímal příběh koně Revoltosa. 3,5*

Kniha se čte rychle a nevázne. Kdo je ON jsem tušila zhruba v půlce knihy. Měla jsem dva typy. Konec mě poměrně překvapil. Kniha Vám dá taky dobré zamyšlení o dnešní době. Co vše člověk sdílí na internetu a může tím o sobě říci víc, než by chtěl. Řekla bych, že je to jeden z lepších thrillerů. Určitě by mohl zaujmout ty, kterým se líbí YOU od Caroline Kepnes.