Báječné nakupování do kočárku přehled
Sophie Kinsella (p)
Shopaholic série
Becky se má úžasně. Pracuje v novém londýnském obchodním domě, kupuje s manželem dům svých snů a je těhotná! Její radost násobí zjištění, že ranní nevolnosti lze báječně léčit nákupy! A navíc poprvé v životě nesobecky nakupuje pro někoho jiného. Všechno pro dítě musí mít špičkovou kvalitu, od zařízení dětského pokoje, přes sadu superkočárků, po lékařku, na niž se v těhotenství obracejí všechny londýnské filmové hvězdy a supermodelky a která nabízí senzační holistický porod ve vodní lázni plné lotosových květů. Ale ouha!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
Shopaholic & Baby, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Báječné nakupování do kočárku. Přihlašte se a napište ho.
Sophii mám ráda, asi zatím žádná z jejích knih mě vyloženě nezklamala, vždycky vím co mám čekat, oddychovky s "lehce" tupou hlavní hrdinkou nemají chybu :D
Kniha se četla sama. Nenáročná četba. Mistama jsem se s hrdinkou ztotožňovala, a byla jsem ráda že v tom nejsem sama.
Kniha Báječné nakupování do kočárku v seznamech
těhotenstvíAutorovy další knížky
2007 | Bohyně v domácnosti |
2012 | Láska na zavolanou |
2002 | Báječný svět shopaholiků |
2012 | Dokonalá nevěsta |
2015 | Audrey se vrací |
Hlavní hrdinku Becky znám už z předchozích dílů a baví mě sledovat, do jakých průšvihů se s tou svou bezstarostností a naivitou dostává. A že má na průšvihy talent! A protože v rámci žánru vše končí hezky happyendem, je z toho pohodové čtení, po kterém sáhnu kdykoliv chci nějakou příjemnou a zábavnou oddechovku.