Andy0892 komentáře u knih
Hledala jsem něco lehkého, něco co se bude číst samo, bude zajímavé, ale nebudu z toho mít děsivé sny :-) Když mi kamarádka řekla o této knize říkala jsem si, že jsem na ni stará, ale... Byla výborná. Postavy jsou skvělé, místo, ve kterém se děj odehrává, je současné a zároveň naprosto jiné. Musela jsem si koupit i další díly. Doporučuji i ostatní díly Scarlet(karkulka), Cress (Locika). Nemůžu se dočkat Winter (Sněhurky), která by v Americe měla vyjít listopadu.
Snad lepší než první díl. Těšila jsem se na pokračování, které si však budu muset přečíst v angličtině, neboť jsem se přímo od pracovníka vydavatelství dozvěděla, že neplánují přeložit a vydat třetí díl v češtině. :-(
Rozhodně doporučuji. I když, jak už tu bylo řečeno, věková kategorie této knihy je zavádějící, ale dneska je možné všechno :-D Kniha se čte lehce, dobře se orientuje v postavách, nejsou nijak složité. Není to jedna z těch knih, kde znáte dopředu konec.
Jen mě zklamala jedna věc, podle vydavatelství Egmot neplánují přeložit a vydat třetí díl této série. :-(
Dlouho jsem se rozmýšlela zda si knihu přečíst a pak, když jsem ji měla v ruce...ze začátku jsem bojovala s tím, že knihu odložím. Prvních pár stran bylo vážně náročných - děj se pro mě nezajímavě táhl, 'lidi' / upíři v jiném podání (mají mé plusy i mínusy), ale když se dostali do části kde se konal hon nastal zvrat. Knize dávám tři hvězdy - jednu si zaslouží za nové upíry. S pokračováním nespěchám, ale určitě si ho přečtu.
Třetí závěrečný díl. Musím říct, že tohle jsem nečekala. Palec nahoru!!!!
Ani nevím proč jsem tuhle knihu začala číst. Snad kvůli nějaké recenzi. Miluju knihy z 'budoucnosti' tak jsem si řekla proč ne?
Tato kniha má své kouzlo i když je trochu předvídatelná, což se ovšem nedá říct o konci posledního dílu :-D
Určitě stojí za to si ji přečíst. Když už nic jiného, alespoň poznáte další hrozbu, která na nás v budoucnu může čekat.