Andy0892 Andy0892 komentáře u knih

Cinder Cinder Marissa Meyer

Hledala jsem něco lehkého, něco co se bude číst samo, bude zajímavé, ale nebudu z toho mít děsivé sny :-) Když mi kamarádka řekla o této knize říkala jsem si, že jsem na ni stará, ale... Byla výborná. Postavy jsou skvělé, místo, ve kterém se děj odehrává, je současné a zároveň naprosto jiné. Musela jsem si koupit i další díly. Doporučuji i ostatní díly Scarlet(karkulka), Cress (Locika). Nemůžu se dočkat Winter (Sněhurky), která by v Americe měla vyjít listopadu.

24.01.2015 5 z 5

Jaro rebelů Jaro rebelů Morgan Rhodes (p)

Snad lepší než první díl. Těšila jsem se na pokračování, které si však budu muset přečíst v angličtině, neboť jsem se přímo od pracovníka vydavatelství dozvěděla, že neplánují přeložit a vydat třetí díl v češtině. :-(

24.01.2015 4 z 5

Soumrak království Soumrak království Morgan Rhodes (p)

Rozhodně doporučuji. I když, jak už tu bylo řečeno, věková kategorie této knihy je zavádějící, ale dneska je možné všechno :-D Kniha se čte lehce, dobře se orientuje v postavách, nejsou nijak složité. Není to jedna z těch knih, kde znáte dopředu konec.

Jen mě zklamala jedna věc, podle vydavatelství Egmot neplánují přeložit a vydat třetí díl této série. :-(

24.01.2015 4 z 5

Hon Hon Andrew Fukuda

Dlouho jsem se rozmýšlela zda si knihu přečíst a pak, když jsem ji měla v ruce...ze začátku jsem bojovala s tím, že knihu odložím. Prvních pár stran bylo vážně náročných - děj se pro mě nezajímavě táhl, 'lidi' / upíři v jiném podání (mají mé plusy i mínusy), ale když se dostali do části kde se konal hon nastal zvrat. Knize dávám tři hvězdy - jednu si zaslouží za nové upíry. S pokračováním nespěchám, ale určitě si ho přečtu.

24.01.2015 3 z 5

Šampion Šampion Marie Lu

Třetí závěrečný díl. Musím říct, že tohle jsem nečekala. Palec nahoru!!!!

13.07.2014 3 z 5

Legenda Legenda Marie Lu

Ani nevím proč jsem tuhle knihu začala číst. Snad kvůli nějaké recenzi. Miluju knihy z 'budoucnosti' tak jsem si řekla proč ne?
Tato kniha má své kouzlo i když je trochu předvídatelná, což se ovšem nedá říct o konci posledního dílu :-D
Určitě stojí za to si ji přečíst. Když už nic jiného, alespoň poznáte další hrozbu, která na nás v budoucnu může čekat.

13.07.2014 3 z 5